Header Ads Widget

Righteous Thieves (Film acțiune thriller 2023) Shelter Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Righteous Thieves" 2023 cu actorii Cam Gigandet, Jaina Lee Ortiz și Lisa Vidal. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Shelter".


Despre filmul Righteous Thieves

Righteous Thieves (cunoscut și sub titlul Shelter) este un film american de acțiune și suspans din 2023 regizat de Anthony Nardolillo după un scenariu scris de Michael Corcoran. Filmul are în distribuție actorii Cam Gigandet, Jaina Lee Ortiz, Lisa Vidal, Carlos Miranda, Paul Kreppel, Michael Fairman, Danube Hermosillo, Brian Cousins, Melissa Marty, Jason Scott Jenkins, James Crittenden și Katee Shean.


Filmul de acțiune și thriller Righteous Thieves este produs de compania Broken English Productions și a fost lansat în cinematografele americane în data de 10 martie 2023.


Sinopsis la filmul Righteous Thieves

Șeful unei organizații secrete adună un echipaj pentru a fura lucrări de artă jefuite de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.





Distribuție Actori în filmul Righteous Thieves

Cam Gigandet, Jaina Lee Ortiz, Lisa Vidal, Carlos Miranda, Paul Kreppel, Michael Fairman, Danube Hermosillo, Brian Cousins, Melissa Marty, Jason Scott Jenkins, James Crittenden, Katee Shean, Benjamin Schnau, Alfred Hsing, Sasha Merci, Tiago Roberts, Mitch Poulos, Michelle Maniscalco, Chris Roark, Jayden Scala, Scott Barrows, David Gilchrist, Julian Armaya, Cecile del Rosario

Regizor
Anthony Nardolillo

Scenarist
Michael Corcoran

Genul filmului
Acțiune, https://filme.robloguri.info/search/label/Thriller, Filme 2023

Data de lansare
10 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Rally Road Racers - titlul original, Righteous Thieves - titlul în România, Shelter - titlu alternativ

Este filmul Righteous Thieves pe Netflix?

Din păcate filmul Righteous Thieves încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Righteous Thieves

În această cursă emoționantă, Annabel (Lisa Vidal), liderul unei organizații secrete implicată în recuperarea unor opere de artă neprețuite, adună o echipă de hoți de artă pentru a recupera un Monet, Picasso, Degas și Van Gogh furate de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și acum în posesia oligarhului miliardar neo-nazist Otto Huizen (Brian Cousins). Pe măsură ce furtul planificat se apropie, loialitățile sunt testate atunci când echipajul află adevăratul motiv din spatele căutării lui Annabel pentru picturile de mult pierdute.


Trailer la filmul Righteous Thieves (2023) Shelter



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii