Header Ads Widget

Ride On (Film acțiune și comedie 2023) Long ma jing shen Trailer și Detalii

Film acțiune și comedie "Ride On" 2023 cu actorii Jackie Chan, Haocun Liu și Kevin Guo. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Long ma jing shen".


Despre filmul Ride On

Ride On (titlul original în chineză Long ma jing shen) este un film de acțiune și comedie chinezesc din 2023 regizat de Larry Yang după un scenariu scris tot de el. Filmul îi are în distribuție pe actorii Jackie Chan, Haocun Liu, Kevin Guo, Yueting Lang, Andy On, Hang Su, Jing Wu, Shenyang Xiao, Xing Yu, Ailei Yu, Rongguang Yu și Joey Yung. Filmul spune povestea unui cascador îmbătrânit și a calul său cascador, care devin o senzație peste noapte pe rețelele sociale atunci când lupta lor reală cu recuperatorii de datorii devine virală.


Filmul de acțiune și comedie Ride On este produs de companiile Alibaba Pictures, Beijing HaiRun Pictures, Hengdian Group și China Film și a fost lansat pe 7 aprilie 2023 în cinematografele chinezești, americane și britanice. Pe 24 octombrie 2023, filmul va fi lansat în format DVD.


Sinopsis la filmul Ride On

După ce doi recuperatori de datorii încearcă să pună mâna pe un cal cascador aparținând cascadorului bătrân Luo (Jackie Chan), videoclipul confruntării care a urmat - și evadarea acrobatică a duo-ului dinamic - devine virală pe rețelele de socializare. Furioși că au fost umiliți online, recuperatorii de datorii se întorc să caute răzbunare, lăsându-l pe Luo și Red Hare să se angajeze într-o serie de întâmplări hilare, pline de acțiune, care întrec chiar și cele mai îndrăznețe acte din zilele lor de glorie.





Distribuție Actori în filmul Ride On

Jackie Chan, Haocun Liu, Kevin Guo, Yueting Lang, Andy On, Hang Su, Jing Wu, Shenyang Xiao, Xing Yu, Ailei Yu, Rongguang Yu, Joey Yung

Regizor
Larry Yang

Scenarist
Larry Yang

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Dramă, Filme 2023

Data de lansare
7 aprilie 2023 în cinematografele chinezești, americane și britanice

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Long ma jing shen - titlul original, Ride On - titlul international

Este filmul Ride On pe Netflix?

Din păcate filmul Ride On încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Ride On

Cascaderul eșuat Luo abia mai poate supraviețui cu banii, cu atât mai mult să aibă grijă și de iubitul său cal cascador, Red Hare. Luo, fără tragere de inimă, caută ajutor de la fiica lui înstrăinată și de la iubitul ei avocat atunci când este anunțat că calul poate fi scos la licitație pentru a-și acoperi datoriile. În mod neașteptat, Luo și Red Hare devin o senzație mass-media peste noapte, când lupta lor reală cu recuperatorii de datorii devine virală. Și Luo are o a doua șansă de a alege între cariera de cascador și familia sa.


Trailer la filmul Ride On (2023) Long ma jing shen



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii