Header Ads Widget

Regele Maimuță (Film animație Netflix 2023) The Monkey King Trailer și detalii

Film animație și acțiune produs de Netflix "Regele Maimuță" 2023 cu actorii: Stephanie Hsu, BD Wong și Hoon Lee. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Monkey King".


Despre filmul Regele Maimuță

Regele Maimuță / The Monkey King este un film de animație fantezie, comedie și acțiune din 2023, regizat de Anthony Stacchi după un scenariu scris de Steve Bencich, Ron J. Friedman și Rita Hsiao. Filmul, inspirat de clasicul epic al dinastiei Ming, Journey to the West și produs de Peilin Chou cu Stephen Chow ca producător executiv, este o comedie animată cu personajul principal, interpretat de Jimmy O. Yang, care se luptă cu Regele Dragon (Bowen Yang).


Filmul de animație și acțiune Regele Maimuță / The Monkey King a fost selectat ca film de închidere la cel de-al 22-lea Festival de Film Asiatic de la New York, unde a avut premiera mondială pe 30 iulie 2023. Este programat pentru lansarea în România pe Netflix pe 18 august 2023.


Sinopsis Netflix film Regele Maimuță

Inspirat dintr-o poveste epică chineză, tradusă într-o comedie plină de acțiune, o maimuță și Stick-ul său magic luptă cu demoni, dragoni, zei și cel mai mare adversar dintre toate - ego-ul lui Monkey.





Distribuție Actori în filmul Regele Maimuță:

Stephanie Hsu, BD Wong, Hoon Lee, Jimmy O. Yang, Bowen Yang, Jo Koy, Ron Yuan, Jodi Long, James Sie, Jolie Hoang-Rappaport, Andrew Kishino, Andrew Pang

Regizor: Stuart McDonald

Scenariști: Steve Bencich, Ron J. Friedman, Rita Hsiao

Genul filmului: Animație, Acțiune, Aventuri, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 18 August 2023 pe Netflix

Premiera în România: 18 August 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America, Hong Kong, China

Cunoscut și ca
The Monkey King titlul original, Regele Maimuță titlul în România

Este filmul Regele Maimuță pe Netflix

Da, filmul Regele Maimuță este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 18 August 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Regele Maimuță

THE MONKEY KING este o comedie de familie plină de acțiune care urmărește o maimuță carismatică și bățul său, care luptă magic, într-o căutare epică pentru victoria asupra a 100 de demoni, a unui rege dragon excentric și a celui mai mare dușman al maimuței dintre toate - propriul său ego. Pe parcurs, o tânără fată din sat îi provoacă atitudinea egocentrică și îi arată că chiar și cea mai mică pietricică poate avea un efect mare asupra lumii.



Trailer subtitrat la filmul Regele Maimuță (2023) The Monkey King


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație și acțiune Regele Maimuță (2023) cu actorii Stephanie Hsu, BD Wong, Hoon Lee, Jimmy O. Yang, Bowen Yang, Jo Koy, Ron Yuan, Jodi Long și James Sie și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii