Header Ads Widget

Puzzle mortal 10 (Film horror thriller 2023) Saw X Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Puzzle mortal 10" 2023 cu actorii Tobin Bell, Shawnee Smith și Steven Brand. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Saw X".


Despre filmul Puzzle mortal 10

Puzzle mortal 10 / Saw X este un film de groază și suspans american din 2023 regizat de Kevin Greutert și scris de Peter Goldfinger și Josh Stolberg. Este a zecea ediție din seria de filme Saw și servește atât ca o continuare directă a lui Puzzle mortal / Saw (2004), cât și ca prequel la Puzzle mortal 2 / Saw II (2005). Filmul îi are în distribuție pe actorii Tobin Bell, Shawnee Smith, Synnøve Macody Lund, Steven Brand, Michael Beach și Renata Vaca.


Filmul horror și thriller Puzzle mortal 10 / Saw X va fi lansat În cinematografele americane pe 29 septembrie 2023 de către Lionsgate. Filmările au avut loc din octombrie 2022 până în februarie 2023 în Mexico City. În cinematografele românești, filmul Puzzle mortal 10 va intra tot pe 29 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul Puzzle mortal 10

Urmărind o procedură promițătoare care se presupune că i-ar vindeca cancerul, John Kramer se îndreaptă spre Mexic pentru a trece printr-un tratament experimental, doar pentru a afla că a fost prada unei înșelătorii. Acum, escrocii devin prada noului joc al lui Jigsaw.





Distribuție Actori în filmul Puzzle mortal 10

Tobin Bell, Shawnee Smith, Steven Brand, Synnøve Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca, Joshua Okamoto, Paulette Hernandez, Octavio Hinojosa

Regizor
Kevin Greutert

Scenarist
Josh Stolberg, Pete Goldfinger

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
29 septembrie 2023 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
29 septembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Saw X titlul original, Puzzle mortal 10 titlul în România

Este filmul Saw X pe Netflix?

Din păcate filmul Puzzle mortal 10 / Saw X încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Puzzle mortal 10

John Kramer (Tobin Bell) s-a întors. Cea mai deranjantă parte a francizei Saw de până acum explorează capitolul nespus al celui mai personal joc al lui Jigsaw. Amplasat între evenimentele din Puzzle mortal / Saw și Puzzle mortal 2 / Saw II, un John Kramer bolnav și disperat călătorește în Mexic pentru o procedură medicală riscantă și experimentală în speranța unui leac miracol pentru cancerul său - doar pentru a descoperi că întreaga operație este o înșelătorie pentru a-i frauda pe cei mai vulnerabili. Înarmat cu un nou scop, infamul criminal în serie se întoarce la munca sa, răsturnând situația în fața escrocilor în felul său visceral, prin capcane ocolite, deranjante și ingenioase.


Trailer subtitrat la filmul Saw X (2023) Puzzle mortal 10


Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror și thriller Puzzle mortal X (2023) cu actorii Tobin Bell, Shawnee Smith, Steven Brand, Synnøve Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca și Joshua Okamoto și regizat de Kevin Greutert.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii