Header Ads Widget

Purtat de rugăciuni (Film dramă Amazon Prime 2023) On a Wing and a Prayer Trailer și Detalii

Film dramă "Purtat de rugăciuni" 2023 cu actorii Dennis Quaid, Heather Graham și Jesse Metcalfe. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "On a Wing and a Prayer".


Despre filmul Purtat de rugăciuni

Purtat de rugăciuni / On a Wing and a Prayer este un film american dramă și de supraviețuire din 2023 regizat de Sean McNamara după un scenariu scris de Brian Egeston. Filmul îi are în distribuție pe actorii Dennis Quaid, Heather Graham, Jesse Metcalfe, Abigail Rhyne, Jessi Case, Brett Rice, Rocky Myers, Selena Anduze, E. Roger Mitchell, Tonglan Qiu, Joe Knezevich, Brandon Quinn și Roger Anthony. În film, După ce pilotul avionului moare pe neașteptate în timpul zborului, Doug White (Dennis Quaid) trebuie să aterizeze în siguranță avionul și să-și salveze întreaga familie de un pericol insurmontabil.


Filmul dramă Purtat de rugăciuni / On a Wing and a Prayer este produs de companiile Metro-Goldwyn-Mayer și LightWorkers Media și a fost lansat subtitrat în România în data de 7 aprilie 2023 pe platforma de streaming Amazon Prime Video România.


Sinopsis la filmul Purtat de rugăciuni

După ce un pilot dintr-un oraș mic moare în mod misterios în timpul zborului, pasagerul Doug White este forțat să aterizeze avionul în siguranță și să-și salveze întreaga familie aflată la bord. Bazat pe o poveste adevărată uimitoare despre credință și supraviețuire, filmul urmărește călătoria chinuitoare a unui bărbat pentru a-și salva familia de un pericol insurmontabil.





Distribuție Actori în filmul Purtat de rugăciuni

Dennis Quaid, Heather Graham, Jesse Metcalfe, Abigail Rhyne, Jessi Case, Brett Rice, Rocky Myers, Selena Anduze, E. Roger Mitchell, Tonglan Qiu, Joe Knezevich, Brandon Quinn, Roger Anthony, Raina Grey, Trayce Malachi, Anna Enger Ritch, Wilbur Fitzgerald, Holly A. Morris, Rachael Markarian, James Healy Jr., Philip Boyd, Moe Cason, Matt Mercurio, Scott Poythress, Paden Fallis, Sean Patrick McNamara, Mark Rowe, Myke Holmes

Regizor
Sean McNamara

Scenarist
Brian Egeston

Genul filmului
Dramă, Filme 2023

Data de lansare
7 aprilie 2023 pe platforma de streaming Amazon Prime Video

Premiera în România
7 aprilie 2023 subtitrat pe platforma de streaming Amazon Prime Video România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Amazon Prime Video România

Cunoscut și ca
On a Wing and a Prayer - titlul original, Purtat de rugăciuni - titlul în România

Este filmul Purtat de rugăciuni pe Netflix?

Din păcate filmul Purtat de rugăciuni încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Purtat de rugăciuni

În Duminica Paștelui 2009, Doug White, un farmacist în vârstă de 56 de ani, soția sa și cele două fiice ale lor se întorc în Archibald, Louisiana, după ce au participat la o înmormântare pentru fratele lui Doug. La mai puțin de 10 minute după ce avionul lor privat King Air 200 decolează de pe Marco Island, Florida, pilotul moare în urma unui atac de cord. Controlorii de trafic aerian din Fort Myers și un instructor de zbor din Danbury, Connecticut, reușesc să-l învețe pe Doug cum să piloteze avionul și să-l aterizeze, în timp ce familia, care frecventează o Biserică a lui Hristos, se roagă pentru un miracol.


Trailer la filmul Purtat de rugăciuni (2023) On a Wing and a Prayer



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii