Header Ads Widget

Problemista (Film comedie 2023) Trailer și Detalii

Film comedie "Problemista" 2023 cu actorii Julio Torres, Tilda Swinton și RZA. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Problemista".


Despre filmul Problemista

Problemista este un film de comedie suprarealist american din 2023, scris, regizat și coprodus de Julio Torres. În rolurile principale joacă actorii Julio Torres, Tilda Swinton, RZA, Isabella Rossellini, Catalina Saavedra, James Scully, Laith Nakli, Spike Einbinder, Logan J. Alarcon-Poucel, Greta Lee și Larry Owens.


Filmul de comedie Problemista a avut premiera mondială la South by Southwest pe 13 martie 2023. Datorită grevei SAG-AFTRA din 2023, filmul a fost amânat de la data de lansare inițială din august 2023.


Sinopsis la filmul Problemista

Alejandro este un designer de jucării aspirant din El Salvador, care se străduiește să dea viață ideilor neobișnuite în New York. Pe măsură ce timpul expiră pentru viza de muncă, o slujbă care asistă un proscris din lumea artei devine singura lui speranță de a rămâne în țară.





Distribuție Actori în filmul Problemista

Julio Torres, Tilda Swinton, RZA, Isabella Rossellini, Catalina Saavedra, James Scully, Laith Nakli, Spike Einbinder, Logan J. Alarcon-Poucel, Greta Lee, Larry Owens, Glo Tavarez, Kelly McCormack, Eudora Peterson, Ronald Peet, Greta Titelman, Shakina, Theo Maltz, River L. Ramirez, Sheila Moikangoa, Yvette Mercedes, Ruba Thérèse Mansouri, Martine Gutierrez, Jack P. Raymond, Mimi Davila, Miles G. Jackson, Milagros Rivera, Megan Stalter, Jason Furlani

Regizor
Julio Torres

Scenarist
Julio Torres

Genul filmului
Comedie, Filme 2023

Data de lansare
13 martie 2023 la Festivalul de Film South by Southwest, 4 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Problemista titlul original, Problemista titlul în România

Este filmul Problemista pe Netflix?

Din păcate filmul Problemista încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Problemista

Alejandro (Julio Torres) este un designer de jucării aspirant din El Salvador, care se străduiește să dea viață ideilor neobișnuite în New York City. Odată cu expirarea perioadei de valabilitate a vizei de muncă, o slujbă care ajută o proscrisă din lumea artei (Tilda Swinton) devine singura lui speranță de a rămâne în țară și de a-și realiza visul. De la scriitorul/regizorul Julio Torres vine o aventură suprarealistă prin lumile la fel de perfide ale orașului New York și ale sistemului de imigrare din SUA.


Trailer la filmul Problemista (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii