Header Ads Widget

Priscilla (Film biografic și dramă 2023) Trailer și Detalii

Film biografic și dramă "Priscilla" 2023 cu actorii Cailee Spaeny, Jacob Elordi și Dagmara Dominczyk. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Priscilla".


Despre filmul Priscilla

Priscilla este un film dramă biografic american din 2023 scris, regizat și co-produs de Sofia Coppola, bazat pe memoriile din 1985, Elvis and Me, de Priscilla Presley și Sandra Harmon. Urmărește viața lui Priscilla Presley și relația ei cu muzicianul Elvis Presley. Cailee Spaeny și Jacob Elordi joacă rolul Priscilla și, respectiv, Elvis.


Filmul biografic Priscilla va avea premiera la cel de-al 80-lea Festival Internațional de Film de la Veneția pe 4 septembrie 2023. Va fi lansat în Statele Unite ale Americii pe 27 octombrie 2023, de către A24.


Sinopsis la filmul Priscilla

Când adolescența Priscilla Beaulieu îl întâlnește pe Elvis Presley, bărbatul care este deja un superstar rock-and-roll meteoric devine cineva cu totul neașteptat în momentele private: o îndrăgostită palpitantă, o aliată în singurătate, un cel mai bun prieten vulnerabil.





Distribuție Actori în filmul Priscilla

Cailee Spaeny, Jacob Elordi, Dagmara Dominczyk, Raine Monroe Boland, Tim Post, Emily Mitchell, Ari Cohen, Olivia Barrett, Dan Beirne, Dan Abramovici, R Austin Ball, Jorja Cadence, Tim Dowler-Coltman, Rodrigo Fernandez-Stoll, Luke Humphrey, Shawn Gordon Fraser, Deanna Jarvis, Josette Halpert, Kamilla Kowal, Erin Mackinnon, Anna Mirodin, Conni Miu, Stephanie Moran, Gwynne Phillips, Tonia Venneri

Regizor
Sofia Coppola

Scenarist
Sofia Coppola, Priscilla Presley, Sandra Harmon

Genul filmului
Biografic, Dramă, Muzical, Filme 2023

Data de lansare
4 septembrie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, 27 octombrie 2023 în cinematografele din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Priscilla - titlul original, Priscilla - titlul în România

Este filmul Priscilla pe Netflix?

Din păcate filmul Priscilla încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Priscilla

Când adolescenta Priscilla Beaulieu îl întâlnește pe Elvis Presley la o petrecere, bărbatul care este deja un superstar rock-and-roll meteoric ea devine cineva cu totul neașteptat în momentele private: o îndrăgostită palpitantă, o aliată în singurătate, un cel mai bun prieten vulnerabil. Prin ochii lui Priscillei, Sofia Coppola povestește partea nevăzută a unui mare mit american din îndelungata curtare și căsătoria turbulentă a lui Elvis și Priscilla, de la o bază a armatei germane până la moșia sa de vis din Graceland, în acest portret profund și uluitor de detaliat de iubire, fantezie și faimă.


Trailer la filmul Priscilla (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii