Header Ads Widget

Sărmane creaturi (Film romantic sf 2023) Poor things Trailer și Detalii

Film romantic și sf "Sărmane creaturi" 2023 cu actorii Emma Stone, Mark Ruffalo și Willem Dafoe. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Poor things".


Despre filmul Sărmane creaturi

Sărmane creaturi / Poor Things este un film fantasy științific suprarealist regizat de Yorgos Lanthimos după un scenariu de Tony McNamara. Se bazează pe romanul cu același nume din 1992 al lui Alasdair Gray. Filmul are o distribuție care îi include pe actorii Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef și Jerrod Carmichael. Acțiunea o urmărește pe Bella, o tânără victoriană care, după ce a fost înviată cu cruzime de un om de știință nebun în urma sinuciderii ei, fuge cu un avocat desfrânat pentru a porni într-o odisee suprarealistă pentru autodescoperire și eliberare.


Filmul romantic și sf Sărmane creaturi / Poor Things va avea premiera mondială la cel de-al 80-lea Festival Internațional de Film de la Veneția și este programat să fie lansat de Searchlight Pictures în Statele Unite pe 8 decembrie 2023 și în Regatul Unit pe 12 ianuarie 2024. În România, filmul va fi lansat subtitrat în cinematografe pe 15 decembrie 2023.


Sinopsis la filmul Sărmane creaturi

Povestea incredibilă despre evoluția fantastică a Bellei Baxter, o tânără readusă la viață de genialul și neortodoxul om de știință Dr. Godwin Baxter.





Distribuție Actori în filmul Sărmane creaturi

Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, Kathryn Hunter, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael, Suzy Bemba, Margaret Qualley, John Locke, Damien Bonnard, Charlie Hiscock, Jack Barton, Jeremy Wheeler, Vivienne Soan, Wayne Brett, Andrew Hefler, Laurent Borel, David Bromley, Miles Jovian

Regizor
Yorgos Lanthimos

Scenarist
Tony McNamara

Genul filmului
Romantic, SF, Filme 2023

Data de lansare
8 septembrie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, 8 decembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
15 decembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Poor things titlul original, Sărmane creaturi titlul în România

Este filmul Sărmane creaturi pe Netflix?

Din păcate filmul Sărmane creaturi / Poor things încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Sărmane creaturi

O tânără pe nume Bella, este readusă la viață de către omul de știință și tutorele ei, Dr. Godwin Baxter. Inițial naivă, Bella este dornică să învețe despre lumea din jurul ei, deși este sub protecția lui Baxter. Dorind să vadă mai multe, ea fuge cu Duncan Wedderburn, un avocat șmecher și desfrânat, și călătorește peste continente. Eliberată de prejudecățile vremurilor ei, Bella cere egalitate și eliberare.


Trailer subtitrat la filmul Poor things / Sărmane creaturi (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul romantic sf Sărmane creaturi (2023) cu actorii Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, Kathryn Hunter, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael și Suzy Bemba și regizat de Yorgos Lanthimos.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii