Header Ads Widget

Piloții de raliu (Film animație 2023) Rally Road Racers Trailer și Detalii

Film animație și comedie "Piloții de raliu" 2023 cu actorii J.K. Simmons, Chloe Bennet și Sharon Horgan. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Rally Road Racers".


Despre filmul Piloții de raliu

Piloții de raliu / Rally Road Racers este un film american de animație și comedie pentru familie din 2023 regizat de Ross Venokur după un scenariu scris chiar de el. Filmul are în distribuție vocile actorilor J.K. Simmons, Chloe Bennet, Sharon Horgan, John Cleese, Catherine Tate, Jimmy O. Yang, Lisa Lu, Naomi McDonald și Rebecca Yeo. În film, piloții concurează într-un miting cu mize mari de-a lungul celebrei rute comerciale Silk Road.


Filmul de desene animate și comedie Piloții de raliu / Rally Road Racers este produs de companiile Riverstone Pictures, Kintop Pictures și Vanguard Films and Animation și a fost lansat dublat și subtitrat în cinematografele din România în data de 7 Iulie 2023.


Sinopsis la filmul Piloții de raliu

Zhi, un începător șofer de mașini de curse, are ocazia de a concura împotriva campionului în vigoare al circuitului de mașini de raliu. Cu ajutorul unui fost șofer devenit mecanic, Zhi trebuie să depășească terenuri perfide, curse rivale și obstacole neașteptate pentru a demonstra că are ceea ce este necesar pentru a fi următorul mare pilot.





Distribuție Actori în filmul Piloții de raliu

J.K. Simmons, Chloe Bennet, Sharon Horgan, John Cleese, Catherine Tate, Jimmy O. Yang, Lisa Lu, Naomi McDonald, Rebecca Yeo

Regizor
Ross Venokur

Scenarist
Ross Venokur

Genul filmului
Animație, Comedie, Familie, Filme 2023

Data de lansare
12 mai 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
7 Iulie 2023 dublat și subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Rally Road Racers - titlul original, Piloții de raliu - titlul în România

Este filmul Piloții de raliu pe Netflix?

Din păcate filmul Piloții de raliu încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Piloții de raliu

Filmul spune povestea inspirațională a unui mamifer care se mișcă lent dar cu o nevoie de viteză. Pentru a salva casa bunicii sale de la demolare, tânărul Zhi face un pariu cu Vainglorious, campionul în vigoare al circuitului de mașini de raliu. Cu ajutorul unui fost campion la curse, Zhi intră în raliul de patru zile Silk Road în speranța de a câștiga cupa și de a-și îndeplini visele de curse.


Trailer la filmul Piloții de raliu (2023) Rally Road Racers


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație Piloții de raliu (2023) cu actorii J.K. Simmons, Chloe Bennet, Sharon Horgan, John Cleese, Catherine Tate, Jimmy O. Yang și Lisa Lu și regizat de Ross Venokur.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii