Header Ads Widget

One Day as a Lion (Film acțiune 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "One Day as a Lion" 2023 cu actorii Scott Caan, Frank Grillo și Virginia Madsen. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "One Day as a Lion".


Despre filmul One Day as a Lion

One Day as a Lion este un film amirican de comedie thriller și acțiune din 2023 regizat de John Swab după un scenariu scris de Scott Caan. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Scott Caan, Frank Grillo și J.K. Simmons, alături de actori precum Marianne Rendón, Taryn Manning, George Carroll, Virginia Madsen, Billy Blair, Dash Melrose, Bruce Davis, Brett Swab, Bruce Roach, Daniel Erickson și Allan Green.


Filmul acțiune și thriller One Day as a Lion este produs de companiile Roxwell Films și Three Point Capital și a avut lansarea în cinematografele americane în data de 4 aprilie 2023. Apoi a fost lansat la cerere și digital pe 7 aprilie 2023.


Sinopsis la filmul One Day as a Lion

Jackie Powers nu se va opri la nimic pentru a-l împiedica pe fiul său să-i meargă pe urme într-o viață criminală. Cu angajatorul său mafiot în urmărire, o întâlnire întâmplătoare la un restaurant de pe marginea drumului, îi arată o nouă cale.





Distribuție Actori în filmul One Day as a Lion

Scott Caan, Frank Grillo, Marianne Rendón, Taryn Manning, George Carroll, Virginia Madsen, J.K. Simmons, Billy Blair, Dash Melrose, Bruce Davis, Brett Swab, Bruce Roach, Daniel Erickson, Allan Green, Danny Boy O'Connor, Gabriel Hansen, Terrance Reed

Regizor
John Swab

Scenarist
Scott Caan

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
4 aprilie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
One Day as a Lion titlul original, One Day as a Lion titlul în România

Este filmul One Day as a Lion pe Netflix?

Din păcate filmul One Day as a Lion încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului One Day as a Lion

Jackie Powers (Scott Caan) este un tip drăguț, dar un asasin prost, iar când este trimis să elimine un datornic viclean (J.K. Simmons), Jackie doar îl enervează. Fugând de la locul faptei, Jackie o ia ca ostatic pe chelnerița plictisită Lola. Când Jackie dezvăluie că are nevoie de bani pentru a-și scoate fiul din închisoare, Lola gătește o schemă pentru ca ei să obțină bani de la mama ei pe moarte (Virginia Madsen). Între timp, un bandit trimis să-l omoare se culcă cu fosta iubită a lui Jackie. Cu Frank Grillo într-unul din rolurile principale, această comedie criminală este un omagiu plin de duh adus lui Tarantino și fraților Coen.


Trailer la filmul One Day as a Lion (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii