Header Ads Widget

Nimona (Film animație acțiune Netflix 2023) Trailer și detalii

Film animat și de acțiune produs de Netflix "Nimona" 2023 cu actorii: Chloe Grace Moretz, Riz Ahmed și Eugene Lee Yang. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Nimona".


Despre filmul Nimona

Nimona este un film american de aventură științifico-fantastic animat pe computer din 2023, regizat de Nick Bruno și Troy Quane, după un scenariu de Robert L. Baird și Lloyd Taylor. Se bazează pe romanul grafic din 2015 cu același nume al lui ND Stevenson. Amplasat într-o lume științifico-fantasy influențată de Evul Mediu, filmul prezintă vocile lui Chloë Grace Moretz în rolul personajului titular și a lui Riz Ahmed ca fostul ei cavaler, Eugene Lee Yang și Frances Conroy jucând rolurile secundare.


Filmul de desene animate Nimona a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy pe 14 iunie 2023, a fost lansat în cinematografe selectate pe 23 iunie 2023 și și-a făcut debutul în streaming pe 30 iunie 2023 pe Netflix. Filmul a primit recenzii foarte pozitive din partea criticilor pentru animație, teme, umor, personaje, partitură muzicală, ton și performanțe vocale (în special cea a lui Chloe Grace Moretz și Riz Ahmed).


Sinopsis Netflix film Nimona

Când un cavaler dintr-o lume medievală futuristă este încadrat pentru o crimă pe care nu a comis-o, singura care îl poate ajuta să-și demonstreze nevinovăția este Nimona -- o adolescentă răutăcioasă care se întâmplă să fie o creatură schimbătoare pe care a jurat că o va distruge.





Distribuție Actori în filmul Nimona:

Chloe Grace Moretz, Riz Ahmed, Eugene Lee Yang, Frances Conroy, Lorraine Toussaint, Beck Bennett, RuPaul, Indya Moore, Julio Torres, Sarah Sherman, Nate Stevenson, Mia Collins, Zayaan Kunawar, Charlotte Aldrich, Nick Bruno, Troy Quane

Regizor: Nick Bruno, Troy Quane

Scenariști: Robert L. Baird, Lloyd Taylor, Pamela Ribon

Genul filmului: Animație, Acțiune, Aventuri, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 30 iunie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 30 iunie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Reptile - titlul original, Nimona - titlul în România

Este filmul Nimona pe Netflix

Da, filmul Nimona este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 30 iunie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Nimona

Când Ballister Boldheart (Riz Ahmed), un cavaler într-o lume medievală futuristă, este acuzat de o crimă pe care nu a comis-o, singura care îl poate ajuta să-și demonstreze nevinovăția este Nimona (Chloe Grace Moretz), o adolescentă răutăcioasă cu un gust pentru haos - care se întâmplă să fie și o creatură care-și schimbă formă pe care Ballister a fost antrenat să o distrugă. Dar, având în vedere că întregul regat vrea să-l prindă, Nimona este cel mai bun (sau din punct de vedere tehnic) singurul partener la care poate spera Ballister. Și pe măsură ce liniile dintre eroi, răufăcători și monștri încep să se estompeze, cei doi și-au propus să facă ravagii serioase - pentru ca Ballister să-și curețe numele o dată pentru totdeauna, iar Nimona să... doar să facă ravagii grave.



Trailer subtitrat la filmul Nimona (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de desene animate Nimona (2023) cu actorii Chloe Grace Moretz, Riz Ahmed, Eugene Lee Yang, Frances Conroy, Lorraine Toussaint, Beck Bennett și RuPaul și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii