Header Ads Widget

Manodrome (Film dramă thriller 2023) Trailer și Detalii

Film dramă și thriller "Manodrome" 2023 cu actorii Jesse Eisenberg, Adrien Brody și Odessa Young. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Manodrome".


Despre filmul Manodrome

Manodrome este un film dramă și suspans din 2023 scris și regizat de John Trengove și cu Jesse Eisenberg și Adrien Brody în rolurile principale. Filmul este debutul lui Trengove în limba engleză. În alte roluri joacă actorii Odessa Young, Sallieu Sesay, Philip Ettinger, Ethan Suplee, Evan Jonigkeit, Caleb Eberhardt, Gheorghe Muresan și Brian Anthony Wilson. Drama se învârte în jurul unei relații închise care se desfășoară pe fundalul unei ceremonii de inițiere Xhosa.


Filmul dramă și thriller Manodrome a avut premiera la cea de-a 73-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin pe 18 februarie 2023 și a fost produs de Felix Culpa de la Riley Keough și Gina Gammell și de Liminal Content de Ben Giladi.


Sinopsis la filmul Manodrome

În conflict în legătură cu sarcina iubitei sale, viața lui Ralphie scapă de sub control când întâlnește o familie misterioasă de bărbați.





Distribuție Actori în filmul Manodrome

Jesse Eisenberg, Adrien Brody, Odessa Young, Sallieu Sesay, Philip Ettinger, Ethan Suplee, Evan Jonigkeit, Caleb Eberhardt, Gheorghe Muresan, Brian Anthony Wilson, Sean Edward Lewis, Brian Brehm, Blake Brehm, Lamar Johnson, Adam Wade McLaughlin, Matthew Lamb, Rheta West, Jonah Wharton, Garrett Richmond, Zia Anger, Jack Jones

Regizor
John Trengove

Scenarist
John Trengove

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
18 februarie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Manodrome titlul original, Manodrome titlul în România

Este filmul Manodrome pe Netflix?

Din păcate filmul Manodrome încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Manodrome

Manodrome este un film despre un șofer Uber din New York pe nume Ralphie, interpretat de Jesse Eisenberg, care se străduiește să facă bani alături de iubita lui însărcinată, Sal. Ralphie este prezentat de către un prieten într-un grup intens de auto-ajutorare, exclusiv masculin, iar după ce a suferit o cădere, el coboară în nebunie, exploatând instinctele sale distructive și violente.


Trailer la filmul Manodrome (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii