Header Ads Widget

Maestro: Muzică și dragoste (Film biografic Netflix 2023) Maestro Trailer și detalii

Film biografic muzical produs de Netflix "Maestro: Muzică și dragoste" 2023 cu actorii: Bradley Cooper, Carey Mulligan și Maya Hawke. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Maestro".


Despre filmul Maestro: Muzică și dragoste

Maestro: Muzică și dragoste este un film dramă biografică american care se concentrează pe relația dintre compozitorul american Leonard Bernstein și soția sa Felicia Montealegre. A fost regizat de Bradley Cooper și produs de Martin Scorsese, Steven Spielberg și Bradley Cooper, printre alții, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Josh Singer. Filmul îi are în rolurile principale pe Carey Mulligan în rolul lui Montealegre și Bradley Cooper în rolul lui Bernstein. Matt Bomer, Maya Hawke și Sarah Silverman apar și ei în roluri secundare. Filmul vorbește despre iubirea complexă dintre Leonard și Felicia, de când s-au cunoscut în 1946 la o petrecere și care a continuat cu două logodne, o căsnicie de 25 de ani și trei copii.


Filmul biografic și muzical Maestro: Muzică și dragoste va avea premiera la cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, unde va concura pentru Leul de Aur pe 2 septembrie 2023. Filmul este programat pentru lansare limitată în cinematografe pe 22 noiembrie 2023, înainte de a fi difuzat pe Netflix în data de 20 decembrie 2023.


Sinopsis Netflix film Maestro: Muzică și dragoste

Filmul "Maestro: Muzică și dragoste" spune povestea complexă de dragoste a lui Leonard Bernstein și Felicia Montealegre, o poveste care se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani - de când s-au cunoscut în 1946 la o petrecere și continuă prin două logodne, o căsnicie de 25 de ani și trei copii: Jamie Bernstein, Alexander Bernstein și Nina Bernstein Simmons.





Distribuție Actori în filmul Maestro: Muzică și dragoste:

Bradley Cooper, Carey Mulligan, Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Michael Urie, Miriam Shor, Alexa Swinton, Josh Hamilton, Gideon Glick, Sara Sanderson, Kate Eastman, Sam Nivola, Eric Parkinson, William Hill, Gabe Fazio, Oraldo Austin, Marko Caka, Nick Blaemire, Anthony Gullotta, Greg Hildreth, Soledad Campos, Oscar Pavlo, Lauren Yaffe, Julia Aku, Brooklyn Rockett, Mallory Portnoy, Tim Rogan, Booch O'Connell, Atika Greene, Andrew Youngerman, Jule Johnson, Brian Rodger, Brandon Essig, Gay Haubner, Tom Toland, Jace Wade

Regizor: Bradley Cooper

Scenariști: Bradley Cooper, Josh Singer

Genul filmului: Biografic, Dramă, Muzical, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 2 septembrie 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, limitat în cinematografe americane pe 22 noiembrie 2023, 20 decembrie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 20 decembrie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Maestro titlul original, Maestro: Muzică și dragoste titlul în România

Este filmul Maestro: Muzică și dragoste pe Netflix

Da, filmul Maestro: Muzică și dragoste este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 20 decembrie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Maestro: Muzică și dragoste

Maestro: Muzică și dragoste este o poveste de dragoste impresionantă și neînfricată care cronicizează relația de o viață dintre Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein. O scrisoare de dragoste către viață și artă, filmul Maestro: Muzică și dragoste este în esență o portretizare epică și emoțională a familiei și a iubirii.



Trailer subtitrat la filmul Maestro: Muzică și dragoste (2023) Maestro


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Maestro: Muzică și dragoste (2023) cu actorii Bradley Cooper, Carey Mulligan, Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Michael Urie, Miriam Shor și Alexa Swinton și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii