Header Ads Widget

Lovitură ascunsă (Film acțiune Netflix 2023) Hidden Strike Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri produs de Netflix "Lovitură ascunsă" 2023 cu actorii: John Cena, Jackie Chan și Pilou Asbæk. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Hidden Strike".


Despre filmul Lovitură ascunsă

Lovitură ascunsă / Hidden Strike (cunoscut și sub numele de Project X-Traction în unele piețe) este un film de comedie și acțiune din 2023 regizat și montat de Scott Waugh și scris de Arash Amel. Filmul îi are în distribuție pe Jackie Chan, John Cena, Zhenwei Wang și Pilou Asbaek.


Filmul de acțiune și comedie Lovitură ascunsă / Hidden Strike a fost lansat pe 6 iulie 2023 în Emiratele Arabe Unite și în alte câteva țări, iar pe 28 iulie în România și la nivel internațional prin Netflix. A primit recenzii negative de la critici.


Sinopsis Netflix film Lovitură ascunsă

Doi foști soldați ai forțelor speciale trebuie să escorteze un grup de civili de-a lungul „Autostrăzii morții” din Bagdad până la siguranța zonei verzi.





Distribuție Actori în filmul Lovitură ascunsă:

John Cena, Jackie Chan, Pilou Asbæk, Rachael Holoway, Chunrui Ma, Rima Zeidan, Zhenwei Wang, Amadeus Serafini, Li Ma, Minghao Hou, Max Huang, Nadine Leon Gobet, Wenli Jiang, Jun Gong, Tim Man, Michael Koltes, Lee Huang, Tazito Garcia, Bassem Khayati, Diego Dati, Laila Ezz El Arab

Regizor: Scott Waugh

Scenariști: Arash Amel

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Comedie, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 6 iulie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 6 iulie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America, China

Cunoscut și ca
Hidden Strike titlul original, Lovitură ascunsă titlul în România

Este filmul Lovitură ascunsă pe Netflix

Da, filmul Lovitură ascunsă este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 6 iulie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Lovitură ascunsă

După ce o rafinărie de petrol din Irak, deținută de firma chineză Unicorp, a fost atacată de mercenari conduși de Owen Paddock, ceea ce a dus la fostul soldat al forțelor speciale „Dragon” Luo Feng să conducă compania sa privată de securitate în evacuarea angajaților civili dintr-un convoi de-a lungul Autostrăzii Morții spre siguranța Zonei Verzi.



Trailer la filmul Lovitură ascunsă (2023) Hidden Strike



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii