Header Ads Widget

Landscape with Invisible Hand (Film comedie sf 2023) Trailer și Detalii

Film comedie sf "Landscape with Invisible Hand" 2023 cu actorii Asante Blackk, Tiffany Haddish și Kylie Rogers. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Landscape with Invisible Hand".


Despre filmul Landscape with Invisible Hand

Landscape with Invisible Hand (Peisaj cu mâna invizibilă) este un film american de comedie-dramă științifico-fantastic din 2023, scris și regizat de Cory Finley, bazat pe romanul cu același nume din 2017 al lui M. T. Anderson. Filmul îi are în distribuție pe Asante Blackk, Kylie Rogers și Tiffany Haddish. În film, dominația birocratică a unei specii extraterestre ocupante și tehnologia lor avansată lasă cea mai mare parte a Pământului sărăcită și șomeră. Doi adolescenți pun la cale un plan riscant pentru a asigura viitorul familiilor lor.


Filmul sf Landscape with Invisible Hand a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance pe 23 ianuarie 2023 și a fost lansat în cinematografele americane pe 18 august 2023 de Metro-Goldwyn-Mayer.


Sinopsis la filmul Landscape with Invisible Hand

Într-un viitor apropiat în care o specie extraterestră cunoscută sub numele de Vuvv a pus stăpânire pe Pământ, un artist adolescent aspirant și prietena lui pun la cale o schemă pentru a câștiga bani difuzând întâlnirile lor de dragoste către extratereștrii fascinați, ca urmare a tehnologiei de economisire a forței de muncă adusă de Vuvv. Dar cei doi adolescenți ajung încet să se urască și nu se pot despărți fără a-și falimenta familiile.





Distribuție Actori în filmul Landscape with Invisible Hand

Asante Blackk, Tiffany Haddish, Kylie Rogers, William Jackson Harper, Brooklynn MacKinzie, Josh Hamilton, Michael Gandolfini, John Newberg, Dev H Patel, Geanna Funes, Christian Adam, Nickolas Wolf, Whitney Goin, Vishwas, Tony Vogel, Thea Camara, Larry Herring, Melanie Kiran, Joe Knezevich, David E. Collier

Regizor
Cory Finley

Scenarist
Cory Finley

Genul filmului
Comedie, Dramă, SF, Filme 2023

Data de lansare
23 ianuarie 2023 la Festivalul de Film de la Sundance, 18 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Landscape with Invisible Hand titlul original, Landscape with Invisible Hand titlul în România

Este filmul Landscape with Invisible Hand pe Netflix?

Din păcate filmul Landscape with Invisible Hand încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Landscape with Invisible Hand

La câțiva ani după o ocupație extraterestră binevoitoare a Pământului, rasa umană încă se adaptează la noua ordine mondială și la stăpânii ei ciudați de mărimea unei măsuțe de cafea numiți Vuvv. Tehnologia lor avansată strălucitoare a promis inițial prosperitatea globală, dar a făcut ca majoritatea locurilor de muncă umane - și veniturile constante - să fie învechite. Când artistul în vârstă de 17 ani Adam Campbell (Asante Blackk) și noua lui iubită Chloe Marsh (Kylie Rogers) descoperă că Vuvv sunt deosebit de fascinați de dragostea umană și vor plăti pentru accesul la ea, ei decid să transmită live povestea lor de dragoste în devenire pentru a câștiga bani suplimentari pentru ei înșiși și pentru familiile lor. Viața este bună, pentru o vreme, până când flacăra dragostei lor adolescentine se stinge și sunt forțați să facă sacrificii foarte diferite, care schimbă în mod absurd viața familiile lor.


Trailer la filmul Landscape with Invisible Hand (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii