Header Ads Widget

King of Killers (Film acțiune thriller 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "King of Killers" 2023 cu actorii Stephen Dorff, Frank Grillo și Alain Moussi. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "King of Killers".


Despre filmul King of Killers

King of Killers este un film americano-canadian de acțiune și suspans din 2023 regizat de Kevin Grevioux care a scris și scenariul. În rolurile princupale ale filmului joacă actorii Stephen Dorff și Frank Grillo, alături de actori precum Alain Moussi, Marie Avgeropoulos, Kevin Grevioux, Shannon Kook, Amy Groening, Georges St-Pierre, Gianni Capaldi, Ryan Tarran, Romy Peniche, Tyler Williams, Zoe Worn și Sam Yunussov.


Filmul de acțiune și thriller King of Killers este produs de companiile Dovetale Media, Alain Moussi Productions și BondIt Media Capital și va avea lansarea în cinematografele rusești pe 31 august 2023, urmând să aibă premiera în cinematografele americane în data de 1 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul King of Killers

Marcus Garan face parte dintr-un grup de asasini internaționali care sunt contractați pentru a-l elimina pe cel mai periculos ucigaș din lume, doar pentru a afla că ei sunt de fapt cei vânați.





Distribuție Actori în filmul King of Killers

Stephen Dorff, Frank Grillo, Alain Moussi, Marie Avgeropoulos, Kevin Grevioux, Shannon Kook, Amy Groening, Georges St-Pierre, Gianni Capaldi, Ryan Tarran, Romy Peniche, Tyler Williams, Zoe Worn, Sam Yunussov

Regizor
Kevin Grevioux

Scenarist
Kevin Grevioux

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
1 septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
King of Killers titlul original, King of Killers titlul în România

Este filmul King of Killers pe Netflix?

Din păcate filmul King of Killers încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului King of Killers

King of Killers îl urmărește pe fostul asasin al agenției, Marcus Garan (Alain Moussi), în timp ce încearcă să dezvăluie misterul din spatele unui incident tragic. Când i se oferă un contract de 10 milioane de dolari pentru a-l elimina pe cel mai mare asasin din lume, Marcus călătorește la Tokyo pentru a-l întâlni pe client, dar descoperă că au fost invitați și alți ucigași profesioniști. Acum, Marcus și ceilalți trebuie să se confrunte cu acest asasin mortal și mitic... sau să moară încercând.


Trailer la filmul King of Killers (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii