Header Ads Widget

Justice League: Warworld (Film animație 2023) Trailer și Detalii

Film animație și acțiune "Justice League: Warworld" 2023 cu actorii Jensen Ackles, Ike Amadi și Frank Grillo. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Justice League: Warworld".


Despre filmul Justice League: Warworld

Justice League: Warworld este un film american de animație și acțiune din 2023 regizat de Jeff Wamester după un scenariu scris de Jeremy Adams, Ernie Altbacker și Josie Campbell. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Jensen Ackles și Ike Amadi, alături de actori precum Troy Baker, Matt Bomer, Darren Criss, Roger Cross, Brett Dalton, Trevor Devall, John DiMaggio, Robin Atkin Downes, Frank Grillo, Stana Katic, Rachel Kimsey și David Lodge. În film, Batman, Superman și Wonder Woman sunt răpiți și transportați într-o lume ciudată, unde se unesc pentru a forma o rezistență și a conduce planeta către libertate.


Filmul acțiune animat pe calculator Justice League: Warworld este produs de companiile DC Entertainment și Warner Bros. Animation și a avut premiera pe 21 iulie 2023 la Comic Con San Diego și 25 iulie 2023 pe internet.


Sinopsis la filmul Justice League: Warworld

Warworld, un loc al luptei brutale fără sfârșit de gladiatori, unde Batman, Superman, Wonder Woman și alții trebuie să se unească pentru a forma o rezistență imbatabilă pentru a conduce întreaga planetă către libertate.





Distribuție Actori în filmul Justice League: Warworld

Jensen Ackles, Ike Amadi, Troy Baker, Matt Bomer, Darren Criss, Roger Cross, Brett Dalton, Trevor Devall, John DiMaggio, Robin Atkin Downes, Frank Grillo, Stana Katic, Rachel Kimsey, David Lodge, Damian O'Hare, Teddy Sears, Kari Wahlgren

Regizor
Jeff Wamester

Scenarist
Jeremy Adams, Ernie Altbacker, Josie Campbell

Genul filmului
Animație, Acțiune, Aventuri, Filme 2023

Data de lansare
21 iulie 2023 premieră la Comic Con San Diego, 25 iulie 2023 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Justice League: Warworld titlul original, Justice League: Warworld titlul în România

Este filmul Justice League: Warworld pe Netflix?

Din păcate filmul Justice League: Warworld încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Justice League: Warworld

Până acum, Liga Justiției a fost o asociație liberă de indivizi cu superputeri. Dar când sunt duși în War World, un loc de lupte brutale de gladiatori fără sfârșit, Batman, Superman, Wonder Woman și ceilalți trebuie să se unească cumva pentru a forma o rezistență imbatabilă capabilă să conducă o întreagă planetă către libertate.


Trailer la filmul Justice League: Warworld (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii