Header Ads Widget

Jules (Film comedie sf 2023) Trailer și Detalii

Film comedie dramă sf "Jules" 2023 cu actorii Ben Kingsley, Jane Curtin și Harriet Sansom Harris. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Jules".


Despre filmul Jules

Jules este un film american de comedie științifico-fantastic din 2023 regizat de Marc Turtletaub după un scenariu scris de Gavin Steckler. Filmul îi are în distribuție pe actorii Ben Kingsley, Jane Curtin, Harriet Sansom Harris, Zoe Winters, Jade Quon, Anna George, Donald Paul, Marina Shay, Cody Kostro, Eric T. Miller, Blair Baker și Lee R. Sellars.


Filmul de comedie și dramă sf Jules a fost produs de compania Big Beach și a avut premiera la Festivalul Internațional de Film Sonoma pe 22 martie 2023. În aprilie 2023, Bleecker Street a achiziționat drepturile de distribuție nord-americane ale filmului, stabilindu-l pentru o lansare în cinematografe pe 11 august 2023.


Sinopsis la filmul Jules

Milton trăiește o viață liniștită de rutină într-un mic oraș din vestul Pennsylvaniei, dar își găsește ziua peste cap când un OZN și pasagerul său extraterestru se prăbușește în curtea lui.





Distribuție Actori în filmul Jules

Ben Kingsley, Jane Curtin, Harriet Sansom Harris, Zoe Winters, Jade Quon, Anna George, Donald Paul, Marina Shay, Cody Kostro, Eric T. Miller, Blair Baker, Lee R. Sellars, Teddy Cañez, Patrick Noonan, Christopher Kelly, Jeff Kim, Aubie Merrylees, David Carl, Laura Jordan, Joshua Moore

Regizor
Marc Turtletaub

Scenarist
Gavin Steckler

Genul filmului
Comedie, Dramă, SF, Filme 2023

Data de lansare
22 martie 2023 la Festivalul Internațional de Film Sonoma, 11 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Jules titlul original, Jules titlul în România

Este filmul Jules pe Netflix?

Din păcate filmul Jules încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Jules

Jules îl urmărește pe Milton (Ben Kingsley), care trăiește o viață liniștită de rutină într-un mic oraș din vestul Pennsylvaniei, dar își găsește ziua peste cap când un OZN și pasagerul său extraterestru se prăbușește în curtea lui. În curând, Milton dezvoltă o relație strânsă cu extraterestrul pe care îl numește „Jules”. Lucrurile se complică atunci când doi vecini (Harriet Sansom Harris și Jane Curtin) îl descoperă pe Jules, iar guvernul se apropie rapid. Ceea ce urmează este o plimbare amuzantă, extrem de inventivă, în timp ce cei trei vecini găsesc sens și conexiune mai târziu în viață -- datorită acestui necunoscut străin.


Trailer la filmul Jules (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii