Header Ads Widget

Jeanne du Barry (Film biografic 2023) The Favorite Trailer și Detalii

Film biografic și istoric "Jeanne du Barry" 2023 cu actorii Maïwenn, Johnny Depp și Benjamin Lavernhe. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Favorite".


Despre filmul Jeanne du Barry

Jeanne du Barry este un film francez biografic și dramă istorică din 2023 scris, regizat și produs de Maïwenn și cu ea și Johnny Depp în rolurile principale. În alte roluri joacă actorii Pierre Richard, Benjamin Lavernhe, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory, Melvil Poupaud și India Hair. Acțiune filmului se concentrează pe Madame du Barry, care își folosește inteligența și alura pentru a se ridica în societate. Ea devine favorita regelui Ludovic al XV-lea, ei se îndrăgostesc și, împotriva oricărei bune maniere și etichete, du Barry se mută la Versailles, unde relația ei cu regele scandalizează curtea.


Jeanne du Barry este o coproducție între Franța, Belgia și Regatul Unit. A fost produs de Why Not Productions și IN.2 Film al lui Johnny Depp, o companie soră europeană a lui Infinitum Nihil, cu sediul în L.A. și este distribuit de Le Pacte. Cu un buget de 22,4 milioane de dolari, Jeanne du Barry a fost unul dintre cele mai scumpe filme franceze din 2022, unul dintre cele trei filme franceze cu un buget de peste 10 milioane de euro. Filmul a avut premiera mondială ca film de deschidere la Festivalul de Film de la Cannes 2023 pe 16 mai 2023 și a fost lansat în cinematografe în Franța în aceeași zi de Le Pacte, cu 15 luni înainte de lansarea sa programată pe Netflix în Franța. Filmul urmează să fie lansat subtitrat în cinematografele din România pe data de 10 Noiembrie 2023.


Sinopsis la filmul Jeanne du Barry

Jeanne, o tânără femeie din clasa muncitoare înfometată de cultură și plăcere, își folosește inteligența și alura pentru a se ridica pas cu pas la cele mai înalte niveluri ale societății. Ea devine favorita regelui Ludovic al XV-lea care își recapătă prin ea apetitul de viață. Se îndrăgostesc nebunește și, împotriva oricărei cuviințe și etichete, Jeanne se mută la Versailles, unde relația ei cu regele scandalizează curtea.





Distribuție Actori în filmul Jeanne du Barry

Maïwenn, Johnny Depp, Benjamin Lavernhe, Melvil Poupaud, Robin Renucci, Pierre Richard, Marianne Basler, Pascal Greggory, Caroline Chaniolleau, India Hair, Suzanne De Baecque, Capucine Valmary, Laura Le Velly, Patrick d'Assumçao, Diego Le Fur, Pauline Pollmann, Noémie Lvovsky, Micha Lescot, Marine Boca, Djibril Djimo, Ibrahim Yaffa, Thibault Bonenfant, Erika Sainte, Vincent Colombe

Regizor
Maïwenn

Scenarist
Maïwenn, Teddy Lussi-Modeste, Nicolas Livecchi

Genul filmului
Biografic, Dramă, Istoric, Filme 2023

Data de lansare
16 mai 2023 la Festivalul de Film de la Cannes și în cinematografele din Franța

Premiera în România
10 Noiembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Jeanne du Barry titlul original, Jeanne du Barry sau The Favorite titlul în România

Este filmul Jeanne du Barry pe Netflix?

Din păcate filmul Jeanne du Barry încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Jeanne du Barry

Jeanne Vaubernier, o femeie din clasa muncitoare hotărâtă să urce pe scara socială, își folosește farmecele pentru a scăpa de starea ei de sărăcie. Iubitul ei, contele du Barry, îmbogățit datorită intrigilor amoroase ale lui Jeanne, dorește să o prezinte regelui și orchestrează o întâlnire prin influentul duce de Richelieu. Întâlnirea depășește cu mult așteptările lui: pentru Ludovic al XV-lea și Jeanne, este dragoste la prima vedere. Prin curtezană, regele își redescoperă apetitul pentru viață: atât de mult încât nu mai poate trăi fără ea și decide să o facă favorita sa oficială. Urmează scandalul. Nimeni nu vrea o fată de pe stradă la Curte.


Trailer subtitrat la filmul Jeanne du Barry (2023) The Favorite


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Jeanne du Barry (2023) cu actorii Maïwenn, Johnny Depp, Benjamin Lavernhe, Melvil Poupaud, Robin Renucci, Pierre Richard, Marianne Basler și Pascal Greggory și regizat de Maiwenn.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii