Header Ads Widget

Island Escape (Film acțiune horror 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și horror "Island Escape" 2023 cu actorii William Champion, Chris Cimperman și Jeremy Cohen. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Island Escape".


Despre filmul Island Escape

Island Escape este un film american de acțiune și groază din 2023 regizat de Bruce Wemple care a scris și scenariul filmului. Filmul îi are în distribuție pe actorii William Champion, Chris Cimperman, Jeremy Cohen, Zak Corrigan, Renee Gagner, Andrew Gombas, James Liddell, Ariella Mastroianni, Michael L. Parker, Grant Schumacher și LeJon Woods.


Filmul de acțiune și horror Island Escape a fost produs de companiile Epic Pictures Releasing și Traverse Terror și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite ale Americii în data de 4 august 2023, de către Traverse Terror.


Sinopsis la filmul Island Escape

O echipă de mercenari se îmbarcă într-o misiune de salvare pe o insulă de lângă coasta Noii Scoții.





Distribuție Actori în filmul Island Escape

William Champion, Chris Cimperman, Jeremy Cohen, Zak Corrigan, Renee Gagner, Andrew Gombas, James Liddell, Ariella Mastroianni, Michael L. Parker, Grant Schumacher, LeJon Woods

Regizor
Bruce Wemple

Scenarist
Bruce Wemple

Genul filmului
Acțiune, Horror, Filme 2023

Data de lansare
4 august 2023 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Island Escape titlul original, Island Escape titlul în România

Este filmul Island Escape pe Netflix?

Din păcate filmul Island Escape încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Island Escape

După un accident misterios la o tabără de cercetare de pe Insula Gran Manan, un CEO angajează o echipă de mercenari pentru a-și extrage fiica, care este om de știință și care lucrează în tabără. La sosire, echipa învață curând că insula nu numai că este înconjurată de o gaură de vierme care face ca timpul să se reseteze la fiecare trei zile, dar este și plină de monștri hidoși. Pe măsură ce învață mai multe despre natura timpului, spațiului și creaturile de pe insulă, își dau seama rapid că moartea poate fi cea mai ușoară cale de a scăpa de pe insulă.


Trailer la filmul Island Escape (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii