Header Ads Widget

Haunting of the Queen Mary (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror și mister "Haunting of the Queen Mary" 2023 cu actorii Alice Eve, Joel Fry și Angus Wright. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Haunting of the Queen Mary".


Despre filmul Haunting of the Queen Mary

Haunting of the Queen Mary este un film de groază britanic regizat de Gary Shore după un scenariu scris împreună cu Tom Vaughan. În rolurile princupale ale filmului joacă actorii Alice Eve și Joel Fry, alături de actori precum Angus Wright, Lenny Rush, Tim Downie, Nell Hudson, William Shockley, Jim Piddock, Tiffany Ashton, Dorian Lough, Wil Coban, Joelle Koissi și Mark Silverman. În film, trei povești interconectate acoperă dezintegrarea violentă a două familii la bordul vaporului RMS Queen Mary în 1938 și în zilele noastre.


Filmul de comedie Haunting of the Queen Mary este produs de companiile Imagination Design Works, Rocket Scienceși White Horse Pictures și va avea lansarea în cinematografele americane în data de 18 august 2023.


Sinopsis la filmul Haunting of the Queen Mary

Filmul Haunting of the Queen Mary explorează evenimentele misterioase și violente din jurul călătoriei unei familii în noaptea de Halloween din anul 1938 și destinul lor împletit cu o altă familie la bordul infamului transatlantic de astăzi.





Distribuție Actori în filmul Haunting of the Queen Mary

Alice Eve, Joel Fry, Angus Wright, Lenny Rush, Tim Downie, Nell Hudson, William Shockley, Jim Piddock, Tiffany Ashton, Dorian Lough, Wil Coban, Joelle Koissi, Mark Silverman, Alfredo Tavares, Sophia Dunn-Walker, Russell MacLeod, Florrie Wilkinson, Marios Gavrilis, Maddison Nixon, Ricky Bevins, Wesley Alfvin, Gabi Kerr, Chase Drews

Regizor
Gary Shore

Scenarist
Gary Shore, Tom Vaughan

Genul filmului
Dramă, Horror, Mister, Filme 2023

Data de lansare
18 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Haunting of the Queen Mary titlul original, Haunting of the Queen Mary titlul în România

Este filmul Haunting of the Queen Mary pe Netflix?

Din păcate filmul Haunting of the Queen Mary încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Haunting of the Queen Mary

La începutul secolului al XX-lea, liniile maritime au concurat pentru a fi cele mai rapide în a finaliza o traversare transatlantică. Dar printre cei mai faimoși deținători de recorduri a fost RMS Queen Mary, care a deținut recordul timp de paisprezece ani, dar acum se află blocat în beton la Long Beach, California, unde a fost folosit de mulți ani ca hotel de lux și atracție turistică. Nava are o istorie lungă de vizitatori care raportează că au văzut fantome și viziuni în camerele și pe punțile sale, ceea ce o face decorul perfect pentru evenimente paranormale pe marele ecran. În The Queen Mary, o poveste bântuitoare este dezvăluită între perioada de glorie a navei de la sfârșitul anilor 1930 și prezent și spune povestea a două familii ale căror vieți se încurcă violent.


Trailer la filmul Haunting of the Queen Mary (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii