Header Ads Widget

Gran Turismo (Film sport și acțiune 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și sport "Gran Turismo" 2023 cu actorii Archie Madekwe, David Harbour și Orlando Bloom. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Gran Turismo".


Despre filmul Gran Turismo

Gran Turismo este un film american dramă sportivă biografică din 2023, regizat de Neill Blomkamp, după un scenariu de Jason Hall și Zach Baylin. Produs de Columbia Pictures, PlayStation Productions și 2.0 Entertainment, se bazează pe seria de jocuri video cu același nume și este inspirat din povestea adevărată a lui Jann Mardenborough, un adolescent jucător Gran Turismo care aspiră să fie șofer de mașini de curse. Filmul îl are în distribuție pe Archie Madekwe în rolul lui Mardenborough alături de David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner și Djimon Hounsou.


Filmul Gran Turismo a avut premiera la Circuitul de Spa-Francorchamps din Belgia pe 30 iulie 2023 și este programat să înceapă o lansare limitată în cinematografe pe 11 august 2023, înainte de o lansare largă în Statele Unite, pe 25 august 2023, de către Sony Pictures Releasing. În România, filmul este programat să fie lansat pe 11 august 2023 subtitrat în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Gran Turismo

Bazat pe povestea adevărată a lui Jann Mardenborough, un jucător Gran Turismo ale cărui abilități de joc i-au adus o serie de competiții de jocuri video sponsorizate de Nissan pentru ca apoi să devină un adevărat șofer profesionist de mașini de curse.





Distribuție Actori în filmul Gran Turismo

Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom, Djimon Hounsou, Darren Barnet, Takehiro Hira, Geri Horner, Josha Stradowski, Daniel Puig, Maeve Courtier-Lilley, Pepe Barroso, Niall McShea, Thomas Kretschmann, Akie Kotabe, Sadao Ueda, Wai Wong, Jamie Kenna, Royce Cronin, Harki Bhambra, Emelia Hartford, Lindsay Pattison, Mariano González, Maximilian Mundt, Sang Heon Lee

Regizor
Neill Blomkamp

Scenarist
Jason Hall, Zach Baylin

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Dramă, Sport, Filme 2023

Data de lansare
30 iulie 2023 la Circuitul de Spa-Francorchamps din Belgia, 11 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
11 august 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Gran Turismo titlul original, Gran Turismo titlul în România

Este filmul Gran Turismo pe Netflix?

Din păcate filmul Gran Turismo încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Gran Turismo

Bazat pe povestea adevărată a lui Jann Mardenborough, filmul este povestea împlinirii dorințelor supreme a unui jucător adolescent de Gran Turismo ale cărui abilități de joc au câștigat o serie de competiții Nissan pentru a deveni apoi un adevărat șofer profesionist de mașini de curse.


Trailer subtitrat la filmul Gran Turismo (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și sport Gran Turismo (2023) cu actorii Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom, Djimon Hounsou, Darren Barnet, Takehiro Hira, Geri Horner, Josha Stradowski și Daniel Puig și regizat de Neill Blomkamp.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii