Header Ads Widget

God Is a Bullet (Film acțiune thriller 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "God Is a Bullet" 2023 cu actorii Maika Monroe, Nikolaj Coster-Waldau și Jamie Foxx. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "God Is a Bullet".


Despre filmul God Is a Bullet

God Is a Bullet este un film thriller de acțiune american din 2023, scris și regizat de Nick Cassavetes și cu actorii Nikolaj Coster-Waldau, Maika Monroe, Jamie Foxx și January Jones în rolurile principale. Se bazează pe romanul cu același nume din 1999 al lui Boston Teran. În film, detectivul Bob Hightower ia lucrurile în propriile mâini și încearcă să se infiltreze într-un cult malefic pentru a-și salva fiica răpită și a răzbuna uciderea soției sale.


Filmul de acțiune și suspans God Is a Bullet a fost produs de companiile Patriot Pictures, XYZ Films și Itaca Films și a fost lansat în Statele Unite de către Wayward Entertainment pe 23 iunie 2023.


Sinopsis la filmul God Is a Bullet

Filmul îl urmărește pe detectivul Bob Hightower, care își găsește fosta soție ucisă și fiica lui adolescentă răpită de un cult satanic insidios. Hightower ia lucrurile în propriile mâini și se infiltrează în cultul secret, cu ajutorul singurei femei evadată victimă a cultului, pe nume Case Hardin. Hightower și Hardin fac echipă cu Ferryman, un „renegat social” retras, pentru a o salva pe fiica lui Bob și pentru a-i aduce alinare lui Hardin față de cult și de liderul său maniacal Cyrus.





Distribuție Actori în filmul God Is a Bullet

Maika Monroe, Nikolaj Coster-Waldau, Jamie Foxx, January Jones, Karl Glusman, Paul Johansson, David Thornton, Ethan Suplee, Jonathan Tucker, Brendan Sexton III, Garrett Wareing, Virginia Cassavetes, Kola Olasiji, Lindsay Hanzl, Chloe Guy, Matt Barry, Isabel Benet, Georgia Pina Clark, Tonya Cornelisse, Pamela Cortés, Robert Craighead

Regizor
Nick Cassavetes

Scenarist
Nick Cassavetes, Boston Teran

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
23 iunie 2023 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
God Is a Bullet titlul original, God Is a Bullet titlul în România

Este filmul God Is a Bullet pe Netflix?

Din păcate filmul God Is a Bullet încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului God Is a Bullet

Când detectivul adjunct Bob Hightower își găsește fosta soție ucisă și fiica răpită de un cult satanic - Bob este frustrat de investigațiile oficiale greșite. Bob părăsește forțele de poliție, își face tatuaje și se infiltrează în cult pentru a-l urmări pe carismaticul lider al cultului, Cyrus, cu ajutorul singurei femei victimă evadată de la cult, strălucita Case Hardin. Bob este condus în adăpostul iepurilor pentru a-și salva fiica, iar Case profită de ocazie pentru a-și revendica puterea de la cultul care i-a luat atât de mult.


Trailer la filmul God Is a Bullet (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii