Header Ads Widget

Ghosted (Film acțiune aventuri 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și comedie "Ghosted" 2023 cu actorii Chris Evans, Ana de Armas și Adrien Brody. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Ghosted".


Despre filmul Ghosted

Ghosted este un film american de comedie romantică de acțiune și aventură din 2023, regizat de Dexter Fletcher și scris de Rhett Reese, Paul Wernick, Chris McKenna și Erik Sommers, după o poveste a lui Reese și Wernick. Filmul îi are în distribuție în rolurile pricipale pe Chris Evans și Ana de Armas, alături de actori precum Adrien Brody, Mike Moh, Tate Donovan, Amy Sedaris, Lizze Broadway, Mustafa Shakir, Anthony Mackie, John Cho, Sebastian Stan și Ryan Reynolds în roluri secundare.


Produs de Apple Studios și Skydance Media, filmul Ghosted a fost lansat de Apple TV+ pe 21 aprilie 2023. În ciuda faptului că a primit recenzii în general negative de la critici, a devenit cel mai vizionat film de debut al platformei Apple TV+.


Sinopsis la filmul Ghosted

Cole se îndrăgostește de enigmatica Sadie, dar apoi face descoperirea șocantă că ea este un agent secret. Înainte să poată decide o a doua întâlnire, Cole și Sadie sunt duși într-o aventură internațională pentru a salva lumea.





Distribuție Actori în filmul Ghosted

Chris Evans, Ana de Armas, Adrien Brody, Mike Moh, Tate Donovan, Amy Sedaris, Lizze Broadway, Mustafa Shakir, Anthony Mackie, John Cho, Sebastian Stan, Ryan Reynolds, Anna Deavere Smith, Tim Blake Nelson, Tiya Sircar, Steve Park, Humza Shabazz, Burn Gorman, Marwan Kenzari, Israel Vaughan, Victoria Kelleher, Jordan Blair Mangold Brown, Zane Shaw, Stephanie Weis, Dexter Fletcher

Regizor
Dexter Fletcher

Scenarist
Rhett Reese, Paul Wernick, Chris McKenna, Erik Sommers

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie, Filme 2023

Data de lansare
21 aprilie 2023 pe platforma Apple TV+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Ghosted titlul original, Ghosted titlul în România

Este filmul Ghosted pe Netflix?

Din păcate filmul Ghosted încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Ghosted

Cole se îndrăgostește de enigmatica Sadie, dar apoi face descoperirea șocantă că ea este un agent secret. Înainte să poată decide o a doua întâlnire, Cole și Sadie sunt duși într-o aventură internațională pentru a salva lumea.


Trailer la filmul Ghosted (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii