Header Ads Widget

FUBAR (Serial acțiune comedie Netflix 2023) trailer și detalii

Serial acțiune și comedie online Netflix "FUBAR" 2023, cu actorii Arnold Schwarzenegger, Monica Barbaro și Milan Carter. Trailer subtitrat, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Fubar".


Despre serialul Netflix, FUBAR

FUBAR este un serial de televiziune american de acțiune și comedie creat de Nick Santora pentru Netflix. Îl are în rol principal pe Arnold Schwarzenegger în primul său rol principal într-un serial de televiziune cu scenarii live-action și este produs de Skydance Television și Blackjack Films. În alte roluri joacă actorii Monica Barbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio și Jay Baruchel. În serial, Arnold Schwarzenegger este un agent C.I.A. la marginea pensionării care descoperă un secret de familie și este chemat înapoi pe teren pentru o ultimă misiune.


Serialul de acțiune FUBAR a avut premiera subtitrat în România pe 25 mai 2023 pe platforma de streaming Netflix România. În iunie 2023, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.


Sinopsis serial FUBAR

Un tată și o fiică lucrează amândoi ca agenți CIA de ani de zile, dar fiecare și-a păstrat implicarea în CIA ascunsă de celălalt, ceea ce a făcut ca întreaga lor relație să fie o minciună gigantică. După ce află despre implicarea celuilalt în CIA, perechea este forțată să lucreze împreună ca parteneri și, pe fundalul acțiunii explozive și al spionajului, învață cine sunt cu adevărat unul pe celălalt.





Actorii principali ai serialului FUBAR

Arnold Schwarzenegger, Monica Barbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Jay Baruchel, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Scott Thompson, David Chinchilla, Stephanie Sy, Rachel Lynch, Andy Buckley, Devon Bostick, Patrick Garrow, Jesse Camacho, Jonathan Koensgen, Christian Bako, Adam Pally, Zachary Bennett, Cailin Stadnyk, Desmond Sivan, Ariella Cannon, Eric Woolfe, Tom Arnold


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Phil Abraham, Steven A. Adelson

Creatori: Nick Santora

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Comedie, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 25 mai 2023 pe Netflix

Lansare serial în România: 25 mai 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Fubar titlul original, FUBAR titlul în română

Țara: America

Este serialul FUBAR pe Netflix?

Da, serialul "FUBAR" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat online subtitrat începând cu 25 mai 2023 aici pe Netflix România.


Descriere serial FUBAR:

Luke Brunner și fiica sa Emma s-au mințit unul pe celălalt de ani de zile, niciunul dintre ei neștiind că celălalt este un agent CIA. Odată ce amândoi află adevărul, își dau seama că de fapt nu știu nimic unul despre celălalt. Li se cere de către superiorii lor să lucreze împreună la operațiuni periculoase, ceea ce duce la provocări atunci când Luke o tratează pe Emma ca pe un copil și când devine excesiv de îngrijorat pentru siguranța ei și conflictele relaționale.


Trailer la serialul FUBAR (2023)

Trailerul online subtitrat în limba română la filmul serial de acțiune și comedie FUBAR (2023), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii