Header Ads Widget

Fool's Paradise (Film comedie 2023) Trailer și Detalii

Film comedie "Fool's Paradise" 2023 cu actorii Charlie Day, Ken Jeong și Kate Beckinsale. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Fool's Paradise".


Despre filmul Fool's Paradise

Fool's Paradise este un film de comedie satirică americană din 2023, scris și regizat de Charlie Day în debutul său regizoral. Filmul îi are în distribuție pe Charlie Day, Ken Jeong, Kate Beckinsale, Adrien Brody, Jason Sudeikis, Edie Falco, Jason Bateman, Common, Ray Liotta și John Malkovich. Filmul spune povestea unui publicist nefericit, care primește o pauză norocoasă când descoperă că un bărbat mut recent eliberat dintr-o unitate de sănătate mintală arată exact ca un actor de metode care refuză să-și părăsească rulota.


Filmul de comedie Fool's Paradise este produs de companiile Armory Films și Wrigley Pictures și a avut premiera pe 12 mai 2023 limitat în cinematografele americane.


Sinopsis la filmul Fool's Paradise

O comedie satirică despre un publicist nefericit (Ken Jeong) care descoperă un pacient recent eliberat dintr-o unitate de sănătate mintală (Charlie Day) care arată exact ca un star de cinema care se comportă prost. Publicistul îl subordonează într-un film, creând o nouă vedetă. Dar faima și averea nu sunt ceea au crezut că este.





Distribuție Actori în filmul Fool's Paradise

Charlie Day, Ken Jeong, Kate Beckinsale, Adrien Brody, Jason Sudeikis, Jason Bateman, Ray Liotta, John Malkovich, Common, Steve Coulter, Edie Falco, Mary Elizabeth Ellis, Drew Droege, Artemis Pebdani, Leonora Pitts, Jimmi Simpson, Lance Barber, Lindsay Musil, Aixa Maldonado, Shane Paul McGhie, Andre Hyland, Julia Cho, Allison Paige, Dean Norris, Scott Allen Perry, Glenn Howerton, Luvh Rakhe, Robert Belushi, Andrew Leeds, Ricky Wang, Austin Zajur, Scott Pitts, Jillian Bell, Benito Martinez, Katherine McNamara, Brett Wagner, Tom O'Rion, Tom Beyer, Alanna Ubach, David Hornsby, Effy Shafir

Regizor
Charlie Day

Scenarist
Charlie Day

Genul filmului
Comedie, Filme 2023

Data de lansare
12 mai 2023 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Fool's Paradise titlul original, Fool's Paradise titlul în România

Este filmul Fool's Paradise pe Netflix?

Din păcate filmul Fool's Paradise încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Fool's Paradise

Fool's Paradise este o comedie satirică care urmărește un publicist nefericit Lenny (Ken Jeong), care devine norocos când descoperă că un bărbat recent eliberat dintr-o unitate de sănătate mintală (Charlie Day) arată exact ca un actor metodist care refuză să părăsească rulota. Cu ajutorul unui producător puternic (răposatul Ray Liotta), Lenny îl ajută pe bărbat să devină o vedetă uriașă, chiar căsătorindu-se cu frumoasa lui doamnă principală (Kate Beckinsale). Aventurile lor îi determină să se încrucișeze cu co-staruri beți (Adrien Brody), eroi de acțiune ireverenți (Common), regizori imprevizibili (Jason Sudeikis), un super-agent (Edie Falco) și moguli nebuni de putere (John Malkovich). Faima și averea nu sunt tot ceea ce se creează, iar cei doi bărbați trebuie să lupte pentru a reveni la lucrurile care contează cel mai mult.


Trailer la filmul Fool's Paradise (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii