Header Ads Widget

Flora and Son (Film comedie-dramă muzical 2023) Trailer și Detalii

Film comedie-dramă și muzical "Flora and Son" 2023 cu actorii Eve Hewson, Joseph Gordon-Levitt și Orén Kinlan. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Flora and Son".


Despre filmul Flora and Son

Flora and Son este un film de comedie-dramă muzical din 2023, scris și regizat de John Carney, cu melodii originale de Carney și Gary Clark. Filmul îi are în distribuție pe actorii Eve Hewson, Joseph Gordon-Levitt, Orén Kinlan, Jack Reynor, Amy Huberman, Keith McErlean, Aislín McGuckin, Margarita Murphy, Marcella Plunkett, Paul Reid, Kelly Thornton. Filmul o urmează pe Flora, o mamă singură care este în război cu fiul ei, Max. Încercând să găsească un hobby pentru Max, ea salvează o chitară dintr-un tomberon și constată că gunoiul unei persoane poate fi salvarea unei familii.


Filmul a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2023 pe 22 ianuarie 2023. Este programat să fie lansat în cinematografe selectate din Statele Unite ale Americii pe 22 septembrie 2023 și lansat pe scară largă în Irlanda pe 23 februarie 2024. Va fi difuzat pe Apple. TV+ la nivel mondial, cu excepția Irlandei, pe 29 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul Flora and Son

O mamă singură (Eve Hewson) din Dublin are probleme cu fiul ei adolescent Max, hoț, și este încurajată de poliție să-i găsească lui Max un hobby. Ea salvează o chitară veche dintr-un container și, cu ajutorul unui profesor de chitară online din Los Angeles (Joseph Gordon-Levitt), descoperă că gunoiul unei persoane poate fi salvarea altei persoane.





Distribuție Actori în filmul Flora and Son

Eve Hewson, Joseph Gordon-Levitt, Orén Kinlan, Jack Reynor, Amy Huberman, Keith McErlean, Aislín McGuckin, Margarita Murphy, Marcella Plunkett, Paul Reid, Kelly Thornton, Sophie Vavasseur, Don Wycherley

Regizor
John Carney

Scenarist
John Carney

Genul filmului
Comedie, Dramă, Muzical, Filme 2023

Data de lansare
22 ianuarie 2023 la Festivalul de Film Sundance, 22 septembrie 2023 în cinematografe selectate din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Flora and Son - titlul original, Flora and Son - titlul în România

Este filmul Flora and Son pe Netflix?

Din păcate filmul Flora and Son încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Flora and Son

O mamă Flora (Eve Hewson) care își crește singură fiul, nu mai știe ce să facă cu fiul ei adolescent rebel, Max (Orén Kinlan). Încurajată de poliție să-i găsească lui Max un hobby, Flora încearcă să-l facă să folosească o chitară acustică zdrobită. Cu ajutorul unui muzician din LA (Joseph Gordon-Levitt), Flora și Max descoperă puterea transformatoare a muzicii. Din mintea muzicală a lui John Carney, „Flora and Son” explorează legătura dintre o mamă și un fiu într-o călătorie către o nouă armonie.


Trailer la filmul Flora and Son (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii