Header Ads Widget

Fericirea pentru începători (Film comedie romantică Netflix 2023) Happiness for Beginners Trailer și detalii

Film comedie romantică produs de Netflix "Fericirea pentru începători" 2023 cu actorii: Ellie Kemper, Luke Grimes și Nico Santos. Trailer subtitrat în limba română, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Happiness for Beginners".


Despre filmul Fericirea pentru începători

Fericirea pentru începători / Happiness for Beginners este un film american de comedie romantică din 2023, cu Ellie Kemper și Luke Grimes în roluri principale, o adaptare a romanului cu același nume din 2015 a scriitoarei Katherine Center. Romanul a fost adaptat pentru ecran și regizat de Vicky Wight. În film, în urma unui divorț, Helen (Kemper) își rezervă un curs de supraviețuire din Appalachian Trail unde îl întâlnește pe Jake (Grimes), un prieten al fratelui ei mai mic.


Filmul de comedie și dramă romantică Fericirea pentru începători / Happiness for Beginners a fost produs de compania Cranetown Media și a fost lansat în România pe 27 iulie 2023, pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Fericirea pentru începători

Helen se înscrie la un curs de supraviețuire în sălbăticie, la un an după ce a divorțat. Ea descoperă prin această experiență că, uneori, trebuie să te pierzi cu adevărat pentru a te regăsi.





Distribuție Actori în filmul Fericirea pentru începători:

Ellie Kemper, Luke Grimes, Nico Santos, Blythe Danner, Ben Cook, Shayvawn Webster, Julia Shiplett, Gus Birney, Esteban Benito, Alexander Koch, Aaron Roman Weiner, Mary Neely, Joel Blum, Asher Shovilin

Regizor: Vicky Wight

Scenariști: Vicky Wight, Katherine Center

Genul filmului: Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 27 iulie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 27 iulie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Happiness for Beginners titlul original, Fericirea pentru începători titlul în România

Este filmul Fericirea pentru începători pe Netflix

Da, filmul Fericirea pentru începători este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 27 iulie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Fericirea pentru începători

La un an după ce a divorțat, Helen Carpenter, în vârstă de treizeci și doi de ani, îl lasă pe fratele ei mai mic cu zece ani și enervant, să o convingă să se înscrie la un curs de supraviețuire în sălbăticie. Ar trebui să fie o șansă pentru ea să se regăsească din nou, dar când descoperă că cel mai bun prieten și mai enervant al fratelui ei vine și el în călătorie, nu își poate imagina că va fi altceva decât un mare dezastru.



Trailer subtitrat la filmul Fericirea pentru începători (2023) Happiness for Beginners


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Fericirea pentru începători (2023) cu actorii Ellie Kemper, Luke Grimes, Nico Santos, Blythe Danner, Ben Cook, Shayvawn Webster, Julia Shiplett și Gus Birney și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii