Header Ads Widget

Fear the Night (Film acțiune horror 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune horror "Fear the Night" 2023 cu actorii Maggie Q, Kat Foster și Travis Hammer. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Fear the Night".


Despre filmul Fear the Night

Fear the Night este un film de groază, suspans și acțiune american din 2023, regizat de Neil LaBute care a scris și scenariul filmului. În rolurile principale joacă actrița Maggie Q, alături de actori precum Kat Foster, Travis Hammer, Ito Aghayere, Philip Burke, James Carpinello, Christopher Corbin, Gia Crovatin, Treisa Gary, KeiLyn Durrel Jones, Highdee Kuan și Kirstin Leigh. Filmul o urmărește pe veterana din războiul irakian Tess, în timp ce se pregătește să riposteze după ce un grup de invadatori atacă casa în timpul petrecerii burlacilor a surorii ei și descoperă că sunt hotărâți să nu lase niciun martor în urmă.


Filmul de acțiune, horror și thriller Fear the Night este produs de companiile BondIt Media Capital, Buffalo 8 Productions și Quiver Distribution și a fost lansat limitat în cinematografele americane și pe platforme online în data de 21 iulie 2023.


Sinopsis la filmul Fear the Night

Într-o fermă retrasă, amplasată pe dealurile din California, opt femei se reunesc pentru a sărbători o petrecere a burlacilor. Întâlnirea lor fericită ia o turnură întunecată când intrusi mascați coboară brusc asupra lor, dezlănțuind un baraj de săgeți care vizează atât casa, cât și ocupanții ei. În fața acestui asalt terifiant, Tess, un veteran militar printre invitați, face un pas înainte pentru a le aduna pe femei într-o ultimă rezistență curajoasă. Împreună, trebuie să riposteze, hotărâte să-și protejeze viața și să îndure noaptea chinuitoare.





Distribuție Actori în filmul Fear the Night

Maggie Q, Kat Foster, Travis Hammer, Ito Aghayere, Philip Burke, James Carpinello, Christopher Corbin, Gia Crovatin, Treisa Gary, KeiLyn Durrel Jones, Highdee Kuan, Kirstin Leigh, Brenda Meaney, Jack Mikesell, Ray Nicholson, Geoff Pierson, William Roth, Roshni Shukla, Ray Siegle, Laith Wallschleger

Regizor
Neil LaBute

Scenarist
Neil LaBute

Genul filmului
Acțiune, Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
21 iulie 2023 limitat în cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Fear the Night titlul original, Fear the Night titlul în România

Este filmul Fear the Night pe Netflix?

Din păcate filmul Fear the Night încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Fear the Night

Opt femei participă la o petrecere a burlacilor la o fermă îndepărtată de pe dealurile din California. Ele sunt întrerupte de sosirea intrușilor mascați care înconjoară locul și încep să tragă săgeți spre casă și oaspeți. O invitată - Tess, o veterană militară care se luptă cu dependențele ei și cu dificultățile ei de a se potrivi cu ceilalți oameni - le conduce pe femei să ia o poziție împotriva atacatorilor și să riposteze în efortul de a se salva în timpul unei petreceri care are loc intr-o singură noapte întunecată.


Trailer la filmul Fear the Night (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii