Header Ads Widget

Eileen (Film dramă thriller 2023) Trailer și Detalii

Film thriller și de mister "Eileen" 2023 cu actorii Thomasin McKenzie, Shea Whigham și Anne Hathaway. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Eileen".


Despre filmul Eileen

Eileen este un film thriller psihologic american din 2023, regizat de William Oldroyd și cu actrițele Thomasin McKenzie și Anne Hathaway în rolurile principale. Este bazat pe romanul cu același nume din 2015 al lui Ottessa Moshfegh și adaptat într-un scenariu de Moshfegh împreună cu soțul ei Luke Goebel. Amplasat în Bostonul anilor 1960, filmul urmărește o relație parazitară dintre două femei care lucrează într-un centru de detenție pentru minori.


Filmul dramă și thriller Eileen a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2023 pe 21 ianuarie 2023. Va începe o lansare limitată în cinematografe în Statele Unite pe 1 decembrie 2023 distribuit de Neon, înainte de a se extinde pe 8 decembrie 2023.


Sinopsis la filmul Eileen

În New England din anii 1960, Eileen lucrează la o închisoare când sosește o consilieră captivantă și plină de farmec care o ajută să acceseze noi fațete ale personalității ei, dar poate să o atragă în ceva mai periculos.





Distribuție Actori în filmul Eileen

Thomasin McKenzie, Anne Hathaway, Shea Whigham, Sam Nivola, Siobhan Fallon Hogan, Tonye Patano, William Hill, Owen Teague, Peter McRobbie, Peter Von Berg, Patrick Noonan, Jefferson White, Alexander Jameson, Patrick Ryan Wood, Gavin K. Barfield, Mason Pettograsso, Spencer Barnes, Mark Havlis, Brendan Burke, Julian Gavilanes, Joel Marsh Garland, Louis Vanaria, Lawrence Arancio

Regizor
William Oldroyd

Scenarist
Luke Goebel, Ottessa Moshfegh

Genul filmului
Dramă, Mister, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
21 ianuarie 2023 la Festivalul de Film Sundance, 1 decembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Eileen titlul original, Eileen titlul în România

Este filmul Eileen pe Netflix?

Din păcate filmul Eileen încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Eileen

Eileen (Thomasin McKenzie) este o tânără ciudată -- distantă și netulburată de natura sumbră a slujbei ei la închisoarea locală pentru tineri. Dar ceva în ea se schimbă în ziua în care sosește noul consilier, dr. Rebecca St. John (Anne Hathaway). Ea este instant captivată de prezența plină de farmec și enigmatică a Rebeccăi. Pe măsură ce cele două femei se apropie, Eileen este inspirată să exploreze noi fațete ale propriei sale personalități și dorințe. Dar metamorfoza ei ia o întorsătură întortocheată când Rebecca dezvăluie un secret întunecat -- o aruncă pe Eileen pe o cale mult mai sinistră.


Trailer la filmul Eileen (2023)


Trailerul încă nu este disponibil

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii