Header Ads Widget

Dragoste pe muchie de cuțit (Film românesc comedie 2023) Trailer și detalii

Film românesc comedie și romantic "Dragoste pe muchie de cuțit" 2023 cu actorii: Carmen Tănase, Răzvan Banica și Ada Galeș. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Dragoste pe muchie de cuțit".


Despre filmul românesc Dragoste pe muchie de cuțit

Tigru / Day of the Tiger este un film românesc de comedie romantică din 2023 regizat de Germain Kanda după un scenariu scris de Salex Iatma. În distribuție joacă actorii Carmen Tănase, Răzvan Banica, Ada Galeș, Marian Râlea, Alexandru Pop, Alin Panc, Mirela Zeța, Cosmin Șofron, Gabriela Popescu și Natalia Mateuț.


Filmul românesc de comedie și romantic Dragoste pe muchie de cuțit este produs de companiile Papa Pictures și Vent d'est și este programat să fie lansat în cinematografele românești în data de 29 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul Dragoste pe muchie de cuțit

Două familii rivale, proprietare de restaurante, sunt într-un conflict de o viață, având ca subiecte principale rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea lor complică povestea de dragoste dintre Marina și Ducu, copiii celor două clanuri. La maturitate, Ducu, care era îndrăgostit de Marina încă din copilărie, o reîntâlnește întâmplător și se prezintă drept bucătar, pentru a petrece mai mult timp cu ea, în restaurant.





Distribuție Actori în filmul Dragoste pe muchie de cuțit

Carmen Tănase, Răzvan Banica, Ada Galeș, Marian Râlea, Alexandru Pop, Alin Panc, Mirela Zeța, Cosmin Șofron, Gabriela Popescu, Natalia Mateuț, Ruxandra Șerban, Mariangela Coldea, Victor Hegedus

Regizor: Germain Kanda

Scenariu: Salex Iatma

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme românești, Filme românești 2023

Cunoscut internațional ca:

Cunoscut și ca:

Premiera internațională:

Premiera în România: 29 septembrie 2023 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:

Este filmul românesc Dragoste pe muchie de cuțit pe Netflix

Din păcate filmul românesc Dragoste pe muchie de cuțit încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Dragoste pe muchie de cuțit

Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii celor două familii, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant.



Trailer online la filmul românesc Dragoste pe muchie de cuțit 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii