Header Ads Widget

Dead Shot (Film acțiune thriller 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Dead Shot" 2023 cu actorii Aml Ameen, Colin Morgan și Sophia Brown. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Dead Shot".


Despre filmul Dead Shot

Dead Shot este un film thriller de acțiune britanic din 2023, scris și regizat de Tom și Charles Guard, bazat pe un scenariu original de Ronan Bennett și inspirat din cartea The Road to Balcombe Street de Steven P. Moysey. Filmul îi are în distribuție pe actorii Aml Ameen, Colin Morgan, Tom Vaughan-Lawlor, Sophia Brown, Máiréad Tyers, Mark Strong și Felicity Jones. În film, un paramilitar irlandez pensionat (Morgan) este martor la împușcarea soției sale însărcinate de către un ofițer SAS (Ameen) și evadează, rănit și presupus mort, în Londra din anii 1970 pentru a-și pregăti răzbunarea.


Filmul de acțiune și suspans Dead Shot este produs de companiile Upper Street, Stylopik și Highland Midgie și a avut premiera pe programul de televiziune Sky Cinema în Regatul Unit, Irlanda și alte teritorii pe 12 mai 2023.


Sinopsis la filmul Dead Shot

Un paramilitar irlandez pensionat este martor la împușcarea mortală a soției sale însărcinate de către un ofițer SAS. După ce a depășit SAS-ul, acum rănit și presupus mort, el scapă, răzbunânduse pe străzile întunecate și paranoice ale Londrei anilor 1970.





Distribuție Actori în filmul Dead Shot

Aml Ameen, Colin Morgan, Sophia Brown, Felicity Jones, Mark Strong, Máiréad Tyers, Brian McCann, William Oxborrow, Hywel Morgan, Rory Grant, Lucianne McEvoy, Martin McCardie, Tom Vaughan-Lawlor, Dara Devaney, Andrea Irvine, Jack McMullen, Will Keen, Desmond Edwards, Steve Wall, Caolan Byrne, Stephen McMillan

Regizor
Charles GuardThomas Guard

Scenarist
Thomas Guard, Charles Guard, Ronan Bennett

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
12 mai 2023 pe programul de televiziune Sky Cinema în Regatul Unit

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Dead Shot - titlul original, Dead Shot - titlul în România, Borderland - titlu alternativ

Este filmul Dead Shot pe Netflix?

Din păcate filmul Dead Shot încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Dead Shot

Când o ambuscadă la graniță merge prost, un paramilitar irlandez pensionat (Morgan) este martor la împușcarea fatală a soției sale însărcinate de către un ofițer SAS (Ameen). După ce a depășit SAS-ul, acum rănit și presupus mort, el scapă, răzbunânduse pe străzile întunecate și paranoice ale Londrei anilor 1970. Crud și plin de suspans, Dead Shot este un thriller alimentat de adrenalină, care va lăsa publicul să cântărească adevăratul cost al răzbunării.


Trailer la filmul Dead Shot (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii