Header Ads Widget

Crater (Film aventuri sf 2023) Trailer și Detalii

Film aventuri sf "Crater" 2023 cu actorii Isaiah Russell-Bailey, Mckenna Grace și Billy Barratt. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Crater".


Despre filmul Crater

Crater este un film american de aventură științifico-fantastică din 2023, regizat de Kyle Patrick Alvarez după un scenariu scris de John Griffin. În distribuția filmului joacă actorii Isaiah Russell-Bailey, Mckenna Grace, Billy Barratt, Orson Hong, Thomas Boyce și Scott Mescudi.


Filmul de aventuri sf Crater a fost produs de companiile Walt Disney Pictures și 21 Laps Entertainment și a fost lansat pe platforma Disney+ pe 12 mai 2023, dar a fost scos de pe platformă pe 30 iunie 2023. În general, a primit recenzii pozitive din partea criticilor.


Sinopsis la filmul Crater

După moartea tatălui său, un băiat care crește într-o colonie minieră lunară face o excursie pentru a explora un crater legendar, împreună cu cei mai buni prieteni ai săi, înainte de a părăsi definitiv Luna și de a se muta pe o altă planetă.





Distribuție Actori în filmul Crater

Isaiah Russell-Bailey, Mckenna Grace, Billy Barratt, Orson Hong, Thomas Boyce, Kid Cudi, Selenis Leyva, Hero Hunter, Carson Minniear, Viviana Chavez, Matthew Rimmer, Michael Papajohn, Brad Davidorf, Dann Florek, Tom Cain, Rose Bianca Grue, Ken Knight, Brady Noon, Fran Robertson

Regizor
Kyle Patrick Alvarez

Scenarist
John Griffin

Genul filmului
Aventuri, Dramă, Familie, SF, Filme 2023

Data de lansare
12 mai 2023 pe platforma Disney+

Premiera în România
12 mai 2023 pe platforma Disney+ România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Crater titlul original, Crater titlul în România

Este filmul Crater pe Netflix?

Din păcate filmul Crater încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Crater

„Crater” este povestea de aventură și maturizare a lui Caleb Channing (Isaiah Russell-Bailey), care a crescut într-o colonie minieră lunară și este pe cale să fie mutat definitiv pe o planetă îndepărtată idilică după moartea tatălui său (Scott Mescudi). Dar, înainte de a pleca, pentru a-și îndeplini ultima dorință a tatălui său, el și cei trei prieteni ai săi, Dylan (Billy Barratt), Borney (Orson Hong) și Marcus (Thomas Boyce), și un nou venit de pe Pământ, Addison (Mckenna Grace), deturnează un rover pentru o ultimă aventură într-o călătorie pentru a explora un crater misterios.


Trailer la filmul Crater (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii