Header Ads Widget

Contele (Film comedie și fantezie Netflix 2023) El conde Trailer și detalii

Film comedie și fantezie horror produs de Netflix "Contele" 2023 cu actorii: Alfredo Castro, Antonia Zegers și Paula Luchsinger. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "El conde".


Despre filmul Contele

Contele / El Conde („The Count”) este un viitor film chilian de groază și comedie neagră regizat de Pablo Larraín și scris de Larraín și Guillermo Calderón. Filmul este o satiră care se concentrează pe Augusto Pinochet, care nu este mort, ci un vampir în vârstă. După ce a trăit 250 de ani în această lume, a decis să moară odată pentru totdeauna. Filmul îi are în distribuție pe Jaime Vadell, Gloria Münchmeyer, Alfredo Castro și Paula Luchsinger.


Filmul de comedie și fantezie horror Contele / El Conde va avea premiera la cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția pe 31 august 2023. Va fi lansat subtitrat în România pe Netflix în data de 15 septembrie 2023, la patru zile după aniversarea a 50 de ani de la lovitura de stat din 1973, în care Pinochet a preluat puterea.


Sinopsis Netflix film Contele

Augusto Pinochet nu a murit niciodată, mai degrabă este un vampir care după 250 de ani decide să moară din cauza situației sale complicate de familie și a dezonoarei figurii sale.





Distribuție Actori în filmul Contele:

Alfredo Castro, Antonia Zegers, Paula Luchsinger, Amparo Noguera, Jaime Vadell, Gloria Münchmeyer, Marcial Tagle, Diego Muñoz, Catalina Guerra

Regizor: Pablo Larraín

Scenariști: Guillermo Calderón, Pablo Larraín

Genul filmului: Comedie, Fantastic, Horror, Istoric, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 31 august 2023 la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, 15 septembrie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 15 septembrie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: Chile

Cunoscut și ca
El conde titlul original, Contele titlul în România

Este filmul Contele pe Netflix

Da, filmul Contele este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 15 septembrie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Contele

El Conde este o comedie neagră/horror care imaginează un univers paralel inspirat din istoria recentă a Chile. Filmul îl înfățișează pe Augusto Pinochet, un simbol al fascismului mondial, ca pe un vampir care trăiește ascuns într-un conac în ruine în vârful rece sudic al continentului. Hrănindu-și apetitul pentru rău pentru a-și susține existența. După două sute cincizeci de ani de viață, Pinochet a decis să nu mai bea sânge și să renunțe la privilegiul vieții veșnice. Nu mai suportă că lumea își amintește de el ca de un hoț. În ciuda naturii dezamăgitoare și oportuniste a familiei sale, el găsește o nouă inspirație pentru a continua să trăiască o viață de pasiune vitală și contrarevoluționară printr-o relație neașteptată.



Trailer subtitrat la filmul Contele (2023) El conde


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și fantezie horror Contele (2023) cu actorii Alfredo Castro, Antonia Zegers, Paula Luchsinger, Amparo Noguera, Jaime Vadell, Gloria Münchmeyer și Marcial Tagle și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii