Header Ads Widget

Confidential Informant (Film thriller 2023) Trailer și Detalii

Film thriller "Confidential Informant" 2023 cu actorii Kate Bosworth, Mel Gibson și Dominic Purcell. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Confidential Informant".


Despre filmul Confidential Informant

Confidential Informant este un film thriller american din 2023, regizat de Michael Oblowitz după un scenariu scris împreună cu Michael Kaycheck și Brooke Nasser. Filmul îi are în distribuție pe actorii Kate Bosworth, Mel Gibson, Dominic Purcell, Nick Stahl, Erik Valdez, Dianna Camacho, John Cassini, Andrea Abreu, Manny Hernández, Michael Kaycheck, Shaquan Lewis, Jon Lindstrom.


Filmul de suspans Confidential Informant este produs de companiile BondIt Media Capital, Buffalo 8 Productions și Grindstone Entertainment Group și a fost lansat în format digital și la cerere pe 27 iunie 2023 și în cinematografele americane pe 30 iunie 2023.


Sinopsis la filmul Confidential Informant

Un detectiv de poliție care suferă de cancer face o înțelegere cu un informator pentru a fi ucis în îndeplinirea datoriei, astfel încât familia sa să poată primi beneficiile considerabile de deces de la departament.





Distribuție Actori în filmul Confidential Informant

Kate Bosworth, Mel Gibson, Dominic Purcell, Nick Stahl, Erik Valdez, Dianna Camacho, John Cassini, Andrea Abreu, Manny Hernández, Michael Kaycheck, Shaquan Lewis, Jon Lindstrom, Saúl Osorio Camargo, Arielle Raycene, Russell Richardson, Camila Savia, Maegan Spicer, Gabriel Vill

Regizor
Michael Oblowitz

Scenarist
Michael Kaycheck, Brooke Nasser, Michael Oblowitz

Genul filmului
Thriller, Filme 2023

Data de lansare
27 iunie 2023 în format digital și la cerere, 30 iunie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Confidential Informant - titlul original, Confidential Informant - titlul în România

Este filmul Confidential Informant pe Netflix?

Din păcate filmul Confidential Informant încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Confidential Informant

Acest thriller polițist cu Mel Gibson în rolul principal spune povestea a doi agenți de poliție de la narcotice care vânează un criminal de polițist în timpul unei epidemii de droguri. În speranța de a găsi piste, Moran (Dominic Purcell, „Prison Break”) și Thorton (Nick Stahl, Sin City) plătesc un informator drogat. Pentru a-și îngriji soția (Kate Bosworth, Superman Returns) și fiul, Moran îl implică pe informator într-o schemă mortală. Acest lucru face ca partenerii să intre sub supravegherea unui agent de afaceri interne suspect, ceea ce duce la un final exploziv...


Trailer la filmul Confidential Informant (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii