Header Ads Widget

Cassandro (Film biografic sport 2023) Trailer și Detalii

Film biografic și sport "Cassandro" 2023 cu actorii Gael Garcia Bernal, Roberta Colindrez și Perla De La Rosa. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Cassandro".


Despre filmul Cassandro

Cassandro este un film dramă biografic mexicano-american din 2023, regizat de Roger Ross Williams (în debutul său narativ regizoral) după un scenariu scris de Ross Williams și David Teague. În distribuție joacă actorii Gael García Bernal, Roberta Colindrez, Perla De La Rosa, Joaquín Cosío, Raúl Castillo, El Hijo del Santo și Bad Bunny. Filmul urmărește povestea adevărată a lui Cassandro, personajul "exotico" creat de Saúl Armendáriz, luptător gay amator din El Paso, care a ajuns la celebritatea internațională.


Filmul biografic și de sport Cassandro a avut premiera mondială la Festivalul de Film Sundance din 2023 pe 20 ianuarie 2023 și este programat să fie lansat de Amazon Studios într-o lansare limitată pe 15 septembrie 2023, înainte de difuzarea prin Prime Video pe 22 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul Cassandro

Saúl Armendáriz, un luptător gay amator din El Paso, ajunge la celebritatea internațională după ce a creat personajul Cassandro, „Liberace of Lucha Libre”. În acest proces, el dă peste cap nu doar lumea luptei macho, ci și propria sa viață.





Distribuție Actori în filmul Cassandro

Gael Garcia Bernal, Roberta Colindrez, Perla De La Rosa, Raúl Castillo, Bad Bunny, Joaquín Cosio, Gigantico, Yavor Vesselinov, Leonardo Alonso, Carmen Ledesma, Javier Escobar, Lorenzo Constantini, Jorge Andrés Zerecero, El Hijo del Santo, Robert Salas, Ronald Gonzales-Trujillo, Sofia Felix, Eduardo Cayetano, Joseph Gabriel Rodríguez, Julieta Ortiz, Mark Vasconcellos

Regizor
Roger Ross Williams

Scenarist
David Teague, Roger Ross Williams

Genul filmului
Biografic, Dramă, Sport, Filme 2023

Data de lansare
20 ianuarie 2023 la Festivalul de Film Sundance, 15 septembrie 2023 lansare limitată în cinematografele americane, 22 septembrie 2023 pe Amazon Prime Video

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Amazon Prime Video România

Cunoscut și ca
Cassandro - titlul original, Cassandro - titlul în România

Este filmul Cassandro pe Netflix?

Din păcate filmul Cassandro încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cassandro

La începutul anilor 1980, luptătorul gay Saúl Armendáriz locuiește în El Paso, Texas, și traversează în mod regulat granița către Ciudad Juárez din Mexic pentru a participa la meciuri de lupte libere. Se luptă ca El Topo până când întâlnește un nou antrenor, Sabrina, care îi sugerează că ar trebui să concureze ca un exotic, ceea ce duce la noua sa identitate și la creșterea succesului ca Cassandro.


Trailer la filmul Cassandro (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii