Header Ads Widget

Black Lotus (Film acțiune 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Black Lotus" 2023 cu actorii Rico Verhoeven, Frank Grillo și Marie Dompnier. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Black Lotus".


Despre filmul Black Lotus

Black Lotus este un film americano-olandez de suspans și acțiune din 2023 regizat de Todor Chapkanov după un scenariu scris de Tad Daggerhart. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Rico Verhoeven, Frank Grillo și Marie Dompnier, alături de actori precum Peter Franzén, Pippi Casey, Rona-Lee Shimon, Magnus Samuelsson, Simon Wan, Kevin Janssens, Hristo Petkov, Roland Møller, Edon Rizvanolli, Peter Post, Hristo Dimitrov și Steven Lewis Simpson. În film, un soldat își folosește pregătirea militară pentru a salva fiica răpită a prietenului său mort.


Filmul acțiune și thriller Black Lotus este produs de companiile Roxwell Films și Three Point Capital și a avut lansarea în cinematografele americane în data de 4 aprilie 2023. Apoi a fost lansat la cerere și digital pe 7 aprilie 2023.


Sinopsis la filmul Black Lotus

Un fost agent al forțelor speciale duce un război cu un singur om pe străzile din Amsterdam pentru a o salva pe fiica prietenului său de la sindicatul criminalist local.





Distribuție Actori în filmul Black Lotus

Rico Verhoeven, Frank Grillo, Marie Dompnier, Peter Franzén, Pippi Casey, Rona-Lee Shimon, Magnus Samuelsson, Simon Wan, Kevin Janssens, Hristo Petkov, Roland Møller, Edon Rizvanolli, Peter Post, Hristo Dimitrov, Steven Lewis Simpson, Dahiana Candelo

Regizor
Todor Chapkanov

Scenarist
Tad Daggerhart

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
19 mai 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Black Lotus titlul original, Black Lotus titlul în România

Este filmul Black Lotus pe Netflix?

Din păcate filmul Black Lotus încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Black Lotus

Un grup de indivizi înarmați a preluat controlul Operei Naționale Germane și cere o răscumpărare exorbitantă de trei sute de milioane. În mod tragic, împușcă unul dintre ostatici, determinându-l pe Matteo (Rico Verhoeven) să nu respecte ordinele și să riposteze. Deși acțiunile sale duc la eliberarea ostaticilor rămași, aceasta vine cu prețul vieții dragului său prieten John. Devastat, Matteo se retrage din haos și își găsește alinare lucrând la o fabrică de cherestea din România. Între timp, la Amsterdam, Shira (Rona-Lee Shimon) și echipa ei dedicată INTERPOL interceptează cu succes un transport mare de droguri, înfuriindu-l pe Gabriel Saban (Frank Grillo), puternicul șef al mafiei responsabil pentru operațiunea ilegală. La întoarcerea lui Matteo la Amsterdam, el află despre răpirea fiicei răposatului său prieten de către sindicatul criminal local condus de Gabriel. Alimentat de durere și de dorința arzătoare de a salva fata nevinovată, Matteo pornește într-o misiune periculoasă, angajându-se într-o luptă cu un singur om pe străzile și canalele orașului. În mijlocul exploziei de muniție, gloanțe zburând și coliziuni dramatice cu mașini, Matteo își urmărește fără încetare obiectivul singular: să o salveze pe fiica răpită și să doboare imperiul criminal al lui Gabriel.


Trailer la filmul Black Lotus (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii