Header Ads Widget

Back on the Strip (Film comedie 2023) Trailer și Detalii

Film comedie "Back on the Strip" 2023 cu actorii J.B. Smoove, Wesley Snipes și Kevin Hart. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Back on the Strip".


Despre filmul Back on the Strip

Back on the Strip este un film de comedie american din 2023 cu Spence Moore II, Tiffany Haddish, JB Smoove, Faizon Love, Wesley Snipes și Kevin Hart, regizat și co-scris de Chris Spencer în debutul său regizoral și produs de Wesley Snipes și Tiffany Haddish împreună cu Luminosity Entertainment.


Filmul de comedie Back on the Strip este produs de compania Luminosity Entertainment și este programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 18 august 2023.


Sinopsis la filmul Back on the Strip

Merlin s-a mutat la Las Vegas în speranța de a deveni un magician celebru, dar nu reușește decât să intre într-o trupă de striperi de culoare numită The Chocolate Chips.





Distribuție Actori în filmul Back on the Strip

J.B. Smoove, Wesley Snipes, Kevin Hart, Tiffany Haddish, Colleen Camp, Faizon Love, Piper Curda, Spence Moore II, Bill Bellamy, Emelina Adams, Gary Owen, Alex Kersting, Nicole Butler, Caryn Ward, Buddy Lewis, Ryan Alexander Holmes, Jennifer Warner, Raigan Harris, Danny Tesla, Joan Riegert, James Dormuth, Meelah Carter-Rutledge, Alexander Garganera, Larry W. Bowen, Cesar Alejandro Lazcano

Regizor
Chris Spencer

Scenarist
Eric Daniel, Chris Spencer

Genul filmului
Comedie, Filme 2023

Data de lansare
18 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Back on the Strip titlul original, Back on the Strip titlul în România

Este filmul Back on the Strip pe Netflix?

Din păcate filmul Back on the Strip încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Back on the Strip

După ce și-a pierdut femeia visurilor sale, Merlin se mută la Las Vegas pentru a lucra ca magician, însă reușește doar să se angajeze ca lider într-o renaștere a celebrului echipaj de striptease de culoare, The Chocolate Chips. Conduși de Luther - acum îmbătrânit - vechii, domesticiții și deformații Chips au lăsat deoparte conflictele anterioare și se reunesc pentru a salva hotelul în care obișnuiau să cânte în timp ce îl ajută pe Merlin să-și recâștige fata.


Trailer la filmul Back on the Strip (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii