Header Ads Widget

All Fun and Games (Film horror thriller 2023) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "All Fun and Games" 2023 cu actorii Asa Butterfield, Natalia Dyer și Annabeth Gish. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "All Fun and Games".


Despre filmul All Fun and Games

All Fun and Games este un film de groază american scris de Ari Costa, Eren Celeboglu și JJ Braider, regizat de Costa și Celeboglu și cu actorii Asa Butterfield și Natalia Dyer în rolurile principale. Este debutul regizoral al lui Costa și Celeboglu. In roluri secundare joacă actorii Annabeth Gish, Benjamin Evan Ainsworth, Keith David, Laurel Marsden, Summer H. Howell, Kolton Stewart, Shylo Molina și Erik Athavale.


În iulie 2023, a fost anunțat că Vertical Entertainment a achiziționat drepturile de distribuție nord-americane ale filmului, care va fi lansat pe 1 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul All Fun and Games

Un grup de adolescenți din Salem descoperă un cuțit blestemat care dezlănțuie un demon care îi obligă să joace versiuni înfiorătoare și mortale ale jocurilor din copilărie în care nu pot exista câștigători, ci doar supraviețuitori.





Distribuție Actori în filmul All Fun and Games

Asa Butterfield, Natalia Dyer, Annabeth Gish, Benjamin Evan Ainsworth, Keith David, Laurel Marsden, Summer H. Howell, Kolton Stewart, Shylo Molina, Erik Athavale, Matthew Lupu, Zoe Fish, Sydney Sabiston, Maclean Fish, Annelise Pollmann, Frederick Allen

Regizor
Eren Celeboglu, Ari Costa

Scenarist
J.J. Braider, Eren Celeboglu, Ari Costa

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
1 septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
All Fun and Games titlul original, All Fun and Games titlul în România

Este filmul All Fun and Games pe Netflix?

Din păcate filmul All Fun and Games încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului All Fun and Games

O producție ABGO a frațilot Russo, cu Natalia Dyer și Asa Butterfield în rolurile principale, filmul All Fun and Games explorează elementele de cruzime inerente jocurilor pentru copii -- Flashlight Tag, Hangman, Hide & Seek -- și ce se întâmplă atunci când jocurile merg prea departe. Când un grup de adolescenți găsește un cuțit blestemat în pădure, ei dezlănțuie un demon răuvoitor care nu se va odihni până când nu le va revendica viața și sufletul într-un meci pe viață și pe moarte terifiant.


Trailer la filmul All Fun and Games (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii