Header Ads Widget

Alege iubirea (Film comedie romantică Netflix 2023) Choose Love Trailer și detalii

Film comedie romantică produs de Netflix "Alege iubirea" 2023 cu actorii: Laura Marano, Avan Jogia și Scott Michael Foster. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Choose Love".


Despre filmul Alege iubirea

Alege iubirea / Choose Love este un film american interactiv de comedie romantică din 2023 regizat de Stuart McDonald după un scenariu scris de Josann McGibbon. Filmul are o distribuție care îi include pe actorii Laura Marano, Avan Jogia, Scott Michael Foster, Jordi Webber, Megan Smart, Benjamin Hoetjes, Nell Fisher, Blair Strang, Jacque Drew, Jack Bright, Lynette Forday, Jehangir Homavazir și Lily Riley.


Filmul de comedie și romantic Alege iubirea / Choose Love este produs de companiile DAE Light Media, Front Row Films și Netflix Studios și este programat să fie lansat în România pe data de 31 August 2023 online subtitrat pe Netflix România.


Sinopsis Netflix film Alege iubirea

Cami are totul. Jobul și iubitul perfect, dar simte că îi lipsește ceva, iar acel sentiment începe să crească atunci când îl întâlnește pe Rex și o veche dragoste se întoarce în viața ei.





Distribuție Actori în filmul Alege iubirea:

Laura Marano, Avan Jogia, Scott Michael Foster, Jordi Webber, Megan Smart, Benjamin Hoetjes, Nell Fisher, Blair Strang, Jacque Drew, Jack Bright, Lynette Forday, Jehangir Homavazir, Lily Riley, Saraid de Silva, Sophia Huybens, Robert Mignault, Lucy Wigmore, Georgia Hoskins-Smith, Jesse Griffin, Jzayla Hughey

Regizor: Stuart McDonald

Scenariști: Josann McGibbon

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 31 August 2023 pe Netflix

Premiera în România: 31 August 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Choose Love titlul original, Alege iubirea titlul în România

Este filmul Alege iubirea pe Netflix

Da, filmul Alege iubirea este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 22 decembrie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Alege iubirea

Lui Cami Conway îi merge totul ca pe roate. Are jobul pe care și-l dorește ca inginer de înregistrări și se îndreaptă spre logodnă, căsătorie și copii cu minunatul ei iubit, Paul. Și totuși, simte că îi lipsește ceva. Este doar FOMO și teama de angajament care vine cu el? Sau chiar ratează o carieră și mai bună, poate cariera de cântăreață abandonată de mult la care a visat cândva? Și este Paul iubirea vieții ei? Dacă este Rex Galier, starul rock britanic sexy, care intră în studioul ei și devine iremediabil încântat? Sau poate fi Jack Menna, prima ei dragoste, „cea care a scăpat”, călătorul idealist al lumii, care se întoarce acasă și este gata să-și reaprindă pasiunea din tinerețe? Cami se confruntă cu un caleidoscop de alegeri tentante, dar dificile: de la dileme etice serioase la frivolul „Adevăr sau Îndrăzneală”. Ceea ce alege ea depinde în întregime de tine, privitorul. Dar fii atent. Lucrurile nu se desfășoară întotdeauna așa cum crezi.



Trailer subtitrat la filmul Alege iubirea (2023) Choose Love


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Alege iubirea (2023) cu actorii Laura Marano, Avan Jogia, Scott Michael Foster, Jordi Webber, Megan Smart, Benjamin Hoetjes și Nell Fisher și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii