Header Ads Widget

A te îndrăgosti la prima vedere (Film romantic Netflix 2023) Love at First Sight Trailer și detalii

Film dramă romantică produs de Netflix "A te îndrăgosti la prima vedere" 2023 cu actorii: Haley Lu Richardson, Dexter Fletcher și Ben Hardy. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Love at First Sight".


Despre filmul A te îndrăgosti la prima vedere

A te îndrăgosti la prima vedere / Love at First Sight este un film de dragoste american, regizat de Vanessa Caswill, după un scenariu de Katie Lovejoy, bazat pe romanul din 2011 The Statistical Probability of Love at First Sight de Jennifer E. Smith. În rolurile principale joacă actorii Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Dexter Fletcher, Rob Delaney, Sally Phillips și Jameela Jamil. În film, Hadley și Oliver încep să se îndrăgostească unul de celălalt în zborul lor de la New York la Londra. Probabilitatea de a se regăsi vreodată pare imposibilă, dar dragostea – și Londra – poate avea o modalitate de a sfida șansele.


Filmul dramă romantică A te îndrăgosti la prima vedere / Love at First Sight a fost produs de compania ACE Entertainment și este programat să fie lansat în România pe data de 15 septembrie 2023 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film A te îndrăgosti la prima vedere

După ce a pierdut zborul de la New York la Londra, Hadley (Haley Lu Richardson) îl întâlnește pe Oliver (Ben Hardy) într-o întâlnire întâmplătoare la aeroport care declanșează o conexiune instantanee. O noapte lungă în avion împreună trece cât ai clipi, dar la aterizarea la Heathrow, cei doi sunt despărțiți și a se găsi unul pe celălalt în haos pare imposibil. Va interveni soarta pentru a transforma această pereche de scaun în suflete pereche?





Distribuție Actori în filmul A te îndrăgosti la prima vedere:

Haley Lu Richardson, Dexter Fletcher, Ben Hardy, Sally Phillips, Jameela Jamil, Rob Delaney, Tracy Wiles, Jessica Ransom, Tom Taylor, Anastasia Zabarchuk, Jayda Eyles, Ibinabo Jack, Katrina Nare, Julia Westcott-Hutton, David Rubin, Oliver Smiles, Crystal Wingx, Andromeda Godfrey, Jenna Kerns, Leigh Quinn

Regizor: Vanessa Caswill

Scenariști: Katie Lovejoy, Jennifer E. Smith

Genul filmului: Dramă, Romantic, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 15 septembrie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 15 septembrie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Love at First Sight titlul original, A te îndrăgosti la prima vedere titlul în România

Este filmul A te îndrăgosti la prima vedere pe Netflix

Da, filmul A te îndrăgosti la prima vedere este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 15 septembrie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului A te îndrăgosti la prima vedere

Astăzi ar trebui să fie una dintre cele mai proaste zile din viața lui Hadley Sullivan, în vârstă de șaptesprezece ani. După ce a pierdut zborul ei, ea este blocată pe aeroportul JFK și a întârziat la cea de-a doua nuntă a tatălui ei, care are loc la Londra și implică o viitoare mamă vitregă pe care Hadley nu a cunoscut-o niciodată. Apoi îl întâlnește pe băiatul perfect în zona înghesuită de așteptare a aeroportului. Numele lui este Oliver, este britanic și stă pe rândul ei. O noapte lungă în avion trece cât ai clipi, iar Hadley și Oliver își pierd urma unul altuia în haosul aeroportului la sosire. Poate soarta să intervină pentru a-i aduce din nou împreună?



Trailer subtitrat la filmul A te îndrăgosti la prima vedere (2023) Love at First Sight


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie A te îndrăgosti la prima vedere (2023) cu actorii Haley Lu Richardson, Dexter Fletcher, Ben Hardy, Sally Phillips, Jameela Jamil, Rob Delaney, Tracy Wiles și Jessica Ransom și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii