Header Ads Widget

A Million Miles Away (Film dramă sf 2023) Trailer și Detalii

Film dramă și sf "A Million Miles Away" 2023 cu actorii Michael Pena, Rosa Salazar și Garret Dillahunt. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "A Million Miles Away".


Despre filmul A Million Miles Away

A Million Miles Away este un film dramă ștințifico-fantastic american din 2023, regizat de Alejandra Márquez Abella care a scris scenariu împreună cu Bettina Gilois și Hernán Jiménez. Filmul îi are în distribuție pe actorii Michael Peña, Rosa Salazar, Garret Dillahunt, Eric Johnson, Veronica Falcón, Michelle Krusiec, Sarayu Blue, Julio Cesar Cedillo, Bobby Soto, Ashley Ciarra, Carlos S. Sanchez și Blake Webb. Filmul spune povestea lui Jose Hernandez, primul muncitor agricol migrant care a călătorit în spațiu.


Filmul dramă sf a fost produs de companiile Amazon Studios, Redrum și Select Films și va fi lansat în România subtitrat pe platforma de streaming Amazon Prime Video în data de 15 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul A Million Miles Away

Filmul îl urmărește pe Jose Hernandez, primul muncitor agricol migrant care a călătorit în spațiu. O poveste despre perseverență, comunitate și sacrificiu pentru a realiza un vis imposibil.





Distribuție Actori în filmul A Million Miles Away

Michael Pena, Rosa Salazar, Garret Dillahunt, Eric Johnson, Veronica Falcón, Michelle Krusiec, Sarayu Blue, Julio Cesar Cedillo, Bobby Soto, Ashley Ciarra, Carlos S. Sanchez, Blake Webb, Jordan Dean, Isaac Arellanes, Marilyn Uribe, Michael Adler, Emma Fassler, Isabel Aerenlund, Peter Theis, Gerardo Trejoluna, Dave Collins, Tonatiuh Márquez, Juan Pablo Monterrubio

Regizor
Alejandra Márquez Abella

Scenarist
Bettina Gilois, Hernán Jiménez, Alejandra Márquez Abella

Genul filmului
Dramă, SF, Filme 2023

Data de lansare
15 septembrie 2023 pe Amazon Prime Video

Premiera în România
15 septembrie 2023 pe Amazon Prime Video România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Amazon Prime Video România

Cunoscut și ca
A Million Miles Away titlul original, A Million Miles Away titlul în România

Este filmul A Million Miles Away pe Netflix?

Din păcate filmul A Million Miles Away încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Este filmul A Million Miles Away pe Amazon Prime

Da, filmul A Million Miles Away este pe platforma de streaming Amazon Prime și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 15 septembrie 2023 aici pe Amazon Prime România.



Descrierea filmului A Million Miles Away

Inspirat de povestea din viața reală a inginerului de zbor al NASA José Hernández, A Million Miles Away îl urmărește pe el și pe familia sa devotată de muncitori agricoli migranți mândri într-o călătorie de zeci de ani, dintr-un sat rural din Michoacán, Mexic, până la câmpurile din Valea San Joaquin, la mai mult de 200 de mile deasupra Pământului, în Stația Spațială Internațională. Cu sprijinul neclintit al părinților, rudelor și profesorilor săi harnici, impulsul și determinarea lui José culminează cu oportunitatea de a-și atinge obiectivul aparent imposibil. Renumita scriitoare și regizor Alejandra Márquez Abella a creat un omagiu uluitor loialității și tenacității întregii familii Hernández, precum și oricui îndrăznește să viseze.

Bazat pe cartea „Reaching for the Stars: The Inspiring Story of a Migrant Farmworker Turned Astronaut” de José Hernández.


Trailer la filmul A Million Miles Away (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii