Header Ads Widget

57 Seconds (Film sf thriller 2023) Trailer și Detalii

Film sf și thriller "57 Seconds" 2023 cu actorii Morgan Freeman, Josh Hutcherson și Greg Germann. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "57 Seconds".


Despre filmul 57 Seconds

57 Seconds (57 de secunde) este un film thriller științifico-fantastic american regizat de Rusty Cundieff după un scenariu scris de Macon Blair, Rusty Cundieff și E.C. Tubb. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Josh Hutcherson și Morgan Freeman și se bazează pe povestea „Lucifer” de E.C. Tubb. De asemenea, se spune că Morgan Freeman „a scris părți ale scenariului”. În film, un blogger de tehnologie obține un interviu cu un guru de tehnologie și oprește un atac asupra lui, găsind apoi un inel misterios care îl duce în trecut cu 57 de secunde.


Filmul de sf și thriller 57 Seconds a fost produs de companiile R.U. Robot Studios, Highland Film Group și Revelations Entertainment și este programat să fie lansat în cinematografe din Statele Unite ale Americii în data de 29 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul 57 Seconds

Bloggerul Franklin Fausti zădărnicește un atac împotriva lui Anton Burrell, un guru vizionar în tehnologie cu care i-a dat șansa să-l intervieveze. Găsește un inel pe care Burrell l-a scăpat și descoperă că îi oferă purtătorului său capacitatea de a călători 57 de secunde în trecut. Cu ajutorul lui Burrell, Franklin decide să-l folosească pentru a se răzbuna împotriva companiei farmaceutice care a fost responsabilă de moartea surorii sale.





Distribuție Actori în filmul 57 Seconds

Morgan Freeman, Josh Hutcherson, Greg Germann, Lovie Simone, Bevin Bru, Griff Furst, Sammi Rotibi, David Kallaway, Aaron Jay Rome, Marcus Brown, Kenneth Kynt Bryan, Valerie Lamb, Lucius Baston, Thomas P. Vitale, Marcus Lyle Brown, Matthew Jayson Cwern, Mary Drew Ahrens, Dickson Obahor, Mark Jacobson, Jennifer Dent, Allen Boudreaux, Curtis Johnson

Regizor
Rusty Cundieff

Scenarist
Macon Blair, Rusty Cundieff, E.C. Tubb

Genul filmului
SF, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
29 septembrie 2023 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
57 Seconds titlul original, 57 Seconds titlul în România

Este filmul 57 Seconds pe Netflix?

Din păcate filmul 57 Seconds încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului 57 Seconds

Josh Hutcherson (Jocurile foamei / The Hunger Games) și câștigătorul Premiului Oscar, Morgan Freeman (O fată de milioane / Million Dollar Baby) joacă în acest thriller de acțiune în viteză. Când un blogger de tehnologie descoperă un dispozitiv care modifică timpul, el își dezlănțuie puterea de a rescrie trecutul și de a căuta răzbunare împotriva imperiului corporativ nemilos care i-a distrus familia. Dar acțiunile lui declanșează curând un lanț terifiant de evenimente, propulsându-l într-o luptă zguduitoare pentru supraviețuire, unde fiecare secundă contează.


Trailer la filmul 57 Seconds (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii