Header Ads Widget

Wonderwell (Film dramă fantezie 2023) Trailer și Detalii

Film de fantezie "Wonderwell" 2023 cu actorii Rita Ora, Kiera Milward și Carrie Fisher. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Wonderwell".


Despre filmul Wonderwell

Wonderwell este un film american dramă și fantezie din 2023, regizat de Vlad Marsavin după un scenariu scris de William Brookfield. Filmul îi are în distribuție pe actorii Rita Ora, Kiera Milward, Carrie Fisher, Nell Tiger Free, Sebastian Croft, Vincent Spano, Megan Dodds, Lloyd Owen, Niccolò Besio, Romany Gilmour și Federico Ancillai.


Filmul de fantezie Wonderwell este produs de compania Strange Quark Films și a fost lansat pe data de 23 iunie 2023 în cinematografele americane și pe internet în streaming pe platforma Apple TV Plus.


Sinopsis la filmul Wonderwell

Un basm despre maturizare situat între Italia modernă și un tărâm imaginar apropiat, Wonderwell o urmărește pe Violet, o fetiță de 12 ani naivă și curioasă, într-o călătorie palpitantă care îi transformă lumea pentru totdeauna.





Distribuție Actori în filmul Wonderwell

Rita Ora, Kiera Milward, Carrie Fisher, Nell Tiger Free, Sebastian Croft, Vincent Spano, Megan Dodds, Lloyd Owen, Niccolò Besio, Romany Gilmour, Federico Ancillai, Enzo Attanasio, Judith Boik, Hélène Cardona, Gabrielle Chiararo, Ami Veevers Chorlton, Vincenzo Della Corte

Regizor
Vlad Marsavin

Scenarist
William Brookfield

Genul filmului
Dramă, Familie, Fantastic, Filme 2023

Data de lansare
23 iunie 2023 în cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Wonderwell titlul original, Wonderwell titlul în România

Este filmul Wonderwell pe Netflix?

Din păcate filmul Wonderwell încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Wonderwell

La 12 ani, Violet (nou-venita Kiera Milward) locuiește în Italia cu părinții ei americani și cu frumoasa ei soră mai mare, Savannah (Nell Tiger Free). Când Savannah este selectată pentru a fi fața brandului de modă a designerului Yana (Rita Ora), de renume mondial, familia călătorește într-un sat medieval fermecător pentru o ședință foto. Neglijată și plictisită, Violet rătăcește din orașul antic toscan într-o pădure din apropiere, unde o întâlnește pe enigmatica Hazel (Carrie Fisher), care poate fi vrăjitoarea legendară a pădurilor despre care Violet a fost avertizată de fiul vitreg al Yanei, Daniele (Sebastian Croft). Călăuzită de Hazel către un portal misterios, lui Violet i se oferă o privire asupra a ceea ce i-ar putea rezerva viitorul, dar, la fel ca trecerea de la copilărie la femeie, poate fi o călătorie fără întoarcere. O minunată aventură de maturizare care combină tehnologia CGI de ultimă oră cu acțiunea captivantă, Wonderwell o urmărește pe Violet într-o călătorie palpitantă, plină de umor și adesea terifiantă, în timp ce descoperă capcanele feminității prin poarta imaginației ei.


Trailer la filmul Wonderwell (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii