Header Ads Widget

Țestoasele Ninja: Haosul mutanților (Film animație 2023) Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Trailer și Detalii

Film animație și acțiune "Țestoasele Ninja: Haosul mutanților" 2023 cu actorii Jackie Chan, John Cena și Seth Rogen. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem".


Despre filmul Țestoasele Ninja: Haosul mutanților

Țestoasele Ninja: Haosul mutanților / Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem este un film american cu supereroi animat pe computer din 2023, regizat de Jeff Rowe, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Seth Rogen, Evan Goldberg, Dan Hernandez și Benji Samit. Este al șaptelea film cinematografic Teenage Mutant Ninja Turtles și o repornire a seriei. Filmul are vocile lui Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu și Brady Noon ca echipă titulară, alături de o distribuție vocală de susținere care îi include pe Hannibal Buress, Rose Byrne, John Cena, Jackie Chan, Ice Cube, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Giancarlo Esposito, Post Malone, Seth Rogen, Paul Rudd și Maya Rudolph. În film, după ani în care au fost la adăpost de lumea umană, Țestoasele și-au propus să fie acceptate ca niște adolescenți normali prin acte de eroism. Frații pleacă la vânătoare după un misterios sindicat al crimei, dar problemele apar atunci când o armată de mutanți este dezlănțuită asupra lor.


Filmul de animație și acțiune Țestoasele Ninja: Haosul mutanților / Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem a fost proiectat ca work-in-progress la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy pe 12 iunie 2023 și este programat să fie lansat de Paramount Pictures în Statele Unite pe 2 august 2023. În România, filmul de animație va fi lansat subtitrat în cinematografele românești în data de 11 August 2023. Filmul a primit recenzii foarte pozitive de la criticii. O continuare a filmului și un serial de televiziune spin-off pentru Paramount+ sunt în dezvoltare.


Sinopsis la filmul Țestoasele Ninja: Haosul mutanților

Filmul urmărește frații Turtle în timp ce lucrează pentru a câștiga dragostea orașului New York și se confruntă cu o armată de mutanți.





Distribuție Actori în filmul Țestoasele Ninja: Haosul mutanților

Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Rose Byrne, Jackie Chan, John Cena, Seth Rogen, Paul Rudd, Giancarlo Esposito, Maya Rudolph, Ice Cube, Nicolas Cantu, Brady Noon, Micah Abbey, Post Malone, Hannibal Buress, Shamon Brown Jr.

Regizor
Jeff Rowe

Scenarist
Seth Rogen, Evan Goldberg, Jeff Rowe, Dan Hernandez, Benji Samit

Genul filmului
Animație, Acțiune, Aventuri, Filme 2023

Data de lansare
12 iunie 2023 la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy, 2 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
11 August 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem titlul original, Țestoasele Ninja: Haosul mutanților titlul în România

Este filmul Țestoasele Ninja: Haosul mutanților pe Netflix?

Din păcate filmul Țestoasele Ninja: Haosul mutanților încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Țestoasele Ninja: Haosul mutanților

După ani de zile în care au fost ascunși de lumea umană, cei patru frați Țestoase au pornit într-o căutare pentru a fi acceptați ca adolescenți normali de către locuitorii orașului New York prin acte de eroism. Cu ajutorul noului lor prieten April O'Neil, frații pleacă la vânătoare după un misterios sindicat al crimei, dar apar probleme când o armată de mutanți este dezlănțuită asupra lor.


Trailer la filmul Țestoasele Ninja: Haosul mutanților (2023) Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație Țestoasele Ninja: Haosul mutanților (2023) cu actorii Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Rose Byrne, Jackie Chan, John Cena, Seth Rogen, Paul Rudd, Giancarlo Esposito, Maya Rudolph și Ice Cube și regizat de Jeff Rowe.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii