Header Ads Widget

Spy Master (Serial românesc thriller HBO Max 2023) trailer și detalii

Serial acțiune și thriller "Spy Master" 2023, cu actorii Alec Secareanu, Ana Ularu și Parker Sawyers. Trailer oficial subtitrat, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Spy Master".


Despre serialul Spy Master

Spy Master este un serial românesc de televiziune de acțiune și suspans dezvoltat de Kirsten Peters și Adina Sadeanu pentru platforma de streaming HBO Max, cu o acțiune care se petrece în anul 1978 când mâna dreaptă a președintelui României Nicolae Ceaușescu, Victor Godeanu, decide să fugă în Statele Unite. Serialul format din șase episoade a fost filmat în România și Ungaria.


Premiera în România a serialului românesc Spy Master a avut loc pe 19 mai 2023, având premiara mondială în data de 20 februarie 2023 la Berlin International Film Festival. Serialul îl are în rol principal pe actorul român Alec Secăreanu, alături de actori precum Ana Ularu în rolul Carmen Popescu, spion care lucrează pentru serviciile secrete de contraspionaj din România, Parker Sawyers în rolul Frank Jackson, membru al ambasadei Statelor Unite la Bonn și agent CIA, Svenja Jung în rolul Ingrid Von Weizendorff, agentă Stasi sub acoperire și, totodată, fostă iubită a lui Victor Godeanu, Andreea Vasile în rolul Adela Godeanu, soția lui Victor, Laurentiu Bănescu în rolul Mircea Voinea, șeful serviciilor secrete de contraspionaj din România, Claudiu Bleont în rolul Nicolae Ceaușescu, Elvira Deatcu în rolul Elena Ceaușescu și Alexandra Bob în rolul Ileana Godeanu, fiica lui Victor.


Sinopsis la serialul Spy Master

Victor Godeanu, mâna dreaptă a lui Ceauşescu, are un secret. El este, de asemenea, agent KGB și trebuie să scape înainte de a fi descoperit, așa că va profita de o oportunitate diplomatică valoroasă.





Actorii principali în distribuția serialului Spy Master

Alec Secăreanu, Ana Ularu, Parker Sawyers, Svenja Jung, Aidan McArdle, Nico Mirallegro, Alexandra Bob, Parker Sawyers, Andreea Vasile, Laurențiu Bănescu, Claudiu Bleonț, Conor Lowson, Elvira Deatcu, Amira El Sayed, Mido Hamada, Julia Ubrankovics, Omar El-Saeidi, Cerris Morgan-Moyer, Brian Caspe, Iulian Postelnicu, Dan Cade, Ákos Inotay, Bogdan Albulescu, Igor Chistol, Nicu Banea, Lénárd Ladányi, Shvorne Marks, Sergej Onopko, Ovidiu Niculescu, Ioana Ilinca Neacșu, Ágnes Krasznahorkai, Zsolt Harsányi, András Vinnai, Stephanie Schönfeld, Ben Bela Böhm, Doru Catanescu, Till Demuth, Barna Bányai Kelemen, Francesca Fülöp, Rémusz Szikszai, Lorena Santana, Máté Haumann, Adam Boncz, Matei Negrescu, Attila Arpa, Sam Kalidi, Oltin Hurezeanu, Nicodim Ungureanu, George Remes, Barnabás Réti, Peter Linka, Mircea Drimbareanu, Zsolt Páll, Alin Florea, Cristina Gavrus, Ákos Orosz, Neculai Predica, Tilo Werner, Liviu Pintileasa, István Dankó, Tamas Szaraz, Sándor Koroknai, Zsolt Fekete, László Tóth, Gyula Zalányi, Emilia Luculescu, Róbert Fekete, Paula Donner, Marc Rissmann

Regizori: Christopher Smith

Creatori: Kirsten Peters, Adina Sadeanu

Genul filmului serial: Acțiune, Dramă, Thriller, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 20 februarie 2023 la Berlin Internațional Film Festival

Lansare serial în România: 19 mai 2023 pe HBO Max România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe HBO Max România

Cunoscut și ca: Spy/Master titlul în România, Spy/Master titlul original

Țara: România

Este serialul Spy Master pe HBO Max

Da, serialul Spy Master este disponibil online și subtitrat pe HBO Max și poate și văzut aici pe HBO Max.


Este serialul Spy Master pe Netflix

Din păcate serialul Spy Master încă nu este disponibil online și subtitrat pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Spy Master

Serialul este plasat în apogeul Războiului Rece și acoperă o săptămână din viața personajului fictiv Victor Godeanu, mâna dreaptă și cel mai apropiat consilier al dictatorului român Nicolae Ceaușescu. Totuși, Godeanu este și agent secret pentru KGB și trebuie să scape din România și de Ceaușescu înainte ca acoperirea lui să fie descoperită. Având o singură posibilitate de a rămâne în viață, el folosește o călătorie diplomatică în Germania ca o trambulină în Statele Unite. Ajutat de o agentă Stasi sub acoperire și fostă iubire și de un agent CIA în devenire, Godeanu trebuie să evite KGB-ul și agenții țării sale, pe deplin conștient că dezertarea lui îi pune familia înapoi acasă în pericol de moarte.



Trailerul subtitrat al filmului serial "Spy Master" 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii