Header Ads Widget

Represalii: Cursa morții (Film acțiune 2023) Retribution Trailer și Detalii

Film acțiune "Represalii: Cursa morții" 2023 cu actorii Liam Neeson, Noma Dumezweni și Matthew Modine. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Retribution".


Despre filmul Represalii: Cursa morții

Represalii: Cursa morții / Retribution este un film thriller de acțiune american regizat de Nimród Antal, după un scenariu scris de Chris Salmanpour. În film, finanțatorul Matt Turner este amenințat brusc de un atentator misterios în timp ce își duce copiii la muncă. În rolurile principale joacă actorii Liam Neeson, Noma Dumezweni, Lilly Aspell, Jack Champion, Embeth Davidtz și Matthew Modine. Este un remake al filmului spaniol din 2015 El desconocido.


Filmul de acțiune și suspans Represalii: Cursa morții / Retribution este produs de companiile The Picture Company și Ombra Films și TF1 Films Production și este programat să fie lansat în România în data de 25 august 2023, subtitrat în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Represalii: Cursa morții

Un director de bancă primește o amenințare cu bombă în timp ce își conduce copiii la școală, aflând că mașina lui va exploda dacă se opresc și ies.





Distribuție Actori în filmul Represalii: Cursa morții

Liam Neeson, Jack Champion, Embeth Davidtz, Matthew Modine, Arian Moayed, Noma Dumezweni, Emily Kusche, Lilly Aspell, Christian Koerner, Nedy John Cross, Daniel Grave, Michael S. Ruscheinsky, Jerry Kwarteng, Antonije Stankovic

Regizor
Nimród Antal

Scenarist
Chris Salmanpour

Genul filmului
Acțiune, Crime, Dramă, Filme 2023

Data de lansare
25 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
25 august 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Retribution titlul original, Represalii: Cursa morții titlul în România

Este filmul Represalii: Cursa morții pe Netflix?

Din păcate filmul Represalii: Cursa morții încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Represalii: Cursa morții

Liam Neeson joacă în filmul Represalii: Cursa morții / Retribution, un thriller captivant care ține publicul într-o cursă de izbăvire și răzbunare. Când un apelant misterios îi pune o bombă sub scaunul mașinii, Matt Turner (Neeson) începe o urmărire de mare viteză prin oraș pentru a îndeplini o serie specifică de sarcini. Cu copiii săi prinși pe bancheta din spate și o bombă care va exploda dacă ies din mașină, o navetă normală devine un joc întortocheat pe viață și moarte, în timp ce Matt urmează instrucțiunile din ce în ce mai periculoase ale străinului într-o cursă contra cronometru pentru a-și salva familia.


Trailer la filmul Represalii: Cursa morții (2023) Retribution


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Represalii: Cursa morții (2023) cu actorii Liam Neeson, Jack Champion, Embeth Davidtz, Matthew Modine, Arian Moayed, Noma Dumezweni, Emily Kusche și Lilly Aspell și regizat de Nimród Antal.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii