Header Ads Widget

Napoleon (Film biografic 2023) Trailer și Detalii

Film biografic și de acțiune "Napoleon" 2023 cu actorii Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby și Ben Miles. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Napoleon".


Despre filmul Napoleon

Napoleon este un film epic de dramă istorică regizat și produs de Ridley Scott și scris de David Scarpa. Se bazează pe povestea adevărată a lui Napoleon Bonaparte, înfățișând în primul rând ascensiunea liderului francez la putere, precum și relația sa cu împărăteasa Joséphine. Filmul îi are în distribuție pe Joaquin Phoenix și Vanessa Kirby în rolul lui Napoleon și, respectiv, Joséphine, alături de Tahar Rahim într-un rol secundar. Joaquin Phoenix este și unul dintre producătorii filmului.


Filmul biografic și de acțiune Napoleon este programat să fie lansat în Statele Unite și Regatul Unit pe 22 noiembrie 2023, de către Sony Pictures Releasing, înainte de difuzarea pe Apple TV+ la o dată ulterioară. În România, filmul Napoleon va fi lansat subtitrat în cinematografele românești în data de 24 noiembrie 2023.


Sinopsis la filmul Napoleon

Filmul aruncă o privire personală asupra originilor lui Napoleon Bonaparte și urcarea lui rapidă și nemiloasă la rangul de împărat, privită prin prisma relației sale captivante și adesea volatile cu soția sa și adevărata lui iubire, Josephine.





Distribuție Actori în filmul Napoleon

Vanessa Kirby, Joaquin Phoenix, Ben Miles, Ludivine Sagnier, Catherine Walker, Ian McNeice, Tahar Rahim, Paul Rhys, Youssef Kerkour, Matthew Needham, Edouard Philipponnat, John Hollingworth, Scott Handy, Sam Crane, Anna Mawn, Davide Tucci, Benjamin Chivers, Jonathan Barnwell, Hannah Flynn, Phil Cornwell, Gavin Spokes, Peter Sandys-Clarke, Harry Taurasi, Cormac Hyde-Corrin, David Fox, Catherine Harvey, Ryan Mann, Thea Achillea, Erin Ainsworth, Olga Coulomb, Adam Szabo, David Verrey, Tim Faulkner, Arthur McBain, Rowena Bentley, Thom Ashley

Regizor
Ridley Scott

Scenarist
David Scarpa

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Biografic, Filme 2023

Data de lansare
22 Noiembrie 2023 în cinematografele americane și britanice

Premiera în România
24 Noiembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Napoleon titlul original, Napoleon titlul în România

Este filmul Napoleon pe Netflix?

Din păcate filmul Napoleon încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Napoleon

Filmul „Napoleon” este o epopee de acțiune plină de spectacol, care detaliază ascensiunea și căderea iconicului împărat francez Napoleon Bonaparte, interpretat de câștigătorul Oscarului Joaquin Phoenix. Pe un fundal uimitor de filmare la scară largă, orchestrată de legendarul regizor Ridley Scott, filmul surprinde călătoria necruțătoare a lui Bonaparte către putere prin prisma relației sale captivante și volatile cu singura lui iubire adevărată, Josephine, prezentând tacticile sale militare și politice vizionare alături de unele dintre cele mai dinamice secvențe practice de luptă filmate vreodată.


Trailer subtitrat la filmul Napoleon (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Napoleon (2023) cu actorii Vanessa Kirby, Joaquin Phoenix, Ben Miles, Ludivine Sagnier, Catherine Walker, Ian McNeice, Tahar Rahim, Paul Rhys și Youssef Kerkour și regizat de Ridley Scott.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii