Header Ads Widget

Exorcistul: Cel care crede (Film horror 2023) The Exorcist: Believer Trailer și Detalii

Film horror "Exorcistul: Cel care crede" 2023 cu actorii Jennifer Nettles, Ellen Burstyn și Ann Dowd. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Exorcist: Believer".


Despre filmul Exorcistul: Cel care crede

Exorcistul: Cel care crede / The Exorcist: Believer este un film american de groază supranatural regizat de David Gordon Green și scris de Peter Sattler și Green după o poveste a lui Scott Teems, Danny McBride și Green. Este a șasea ediție din franciza Exorcistul / The Exorcist și va servi ca o continuare directă a filmului Exorcistul / The Exorcist (1973). Filmul îi are în distribuție pe Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Jennifer Nettles, Norbert Leo Butz, Lidya Jewett, Olivia Marcum și Ellen Burstyn. În film, părinții fetelor posedate demonic, disperați după ajutor, pleacă să căute pe cineva care a avut experiențe similare, Chris MacNeil.

Planuit inițial să fie o repornire în august 2020, a fost reamenajat într-o continuare directă și o continuare a filmului original în decembrie 2020. Jason Blum a fost producător al filmului prin bannerul său Blumhouse Productions, alături de David C. și James G. Robinson prin bannerul lor Morgan Creek Entertainment. Universal Pictures a colaborat cu Peacock pentru a achiziționa drepturile de distribuție în iunie 2021. Filmările principale au avut loc între noiembrie 2022 și martie 2023.


Filmul horror Exorcistul: Cel care crede / The Exorcist: Believer este programat să fie lansat subtitrat în România pe 13 octombrie 2023, zi în care va avea premiera în Statele Unite ale Americii. Se dorește să fie primul dintre cele trei noi filme The Exorcist.


Sinopsis la filmul Exorcistul: Cel care crede

Continuarea filmului din 1973 despre o fată de 12 ani care este stăpânită de o entitate demonică misterioasă, forțându-și mama să caute ajutorul a doi preoți pentru a o salva.





Distribuție Actori în filmul Exorcistul: Cel care crede

Jennifer Nettles, Ellen Burstyn, Ann Dowd, Leslie Odom Jr., Raphael Sbarge, Lidya Jewett, E.J. Bonilla, Olivia Marcum, Antoni Corone, Norah Murphy, Chandu Kanuri, Emily Rachel Gordon, Okwui Okpokwasili, Linda Boston, Nick Benas, Dylan Probert, Richard Carr III, Rory Gross, Amanda Beth, Nigel Barto, Seth Loven, Eliseo Antonio Paredes, Lariah Alexandria, Heather Kantor

Regizor
David Gordon Green

Scenarist
Peter Sattler, David Gordon Green

Genul filmului
Horror, Filme 2023

Data de lansare
13 Octombrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
13 Octombrie 2023 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Exorcist: Believer titlul original, Exorcistul: Cel care crede titlul în România

Este filmul Exorcistul: Cel care crede pe Netflix?

Din păcate filmul Exorcistul: Cel care crede încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Exorcistul: Cel care crede

De la moartea soției sale însărcinate în urma unui cutremur din Haiti, acum 12 ani, Victor Fielding (câștigătorul Tony și nominalizat la Oscar Leslie Odom, Jr.; One Night in Miami, Hamilton) și-a crescut fiica, Angela (Lidya Jewett, Good Girls) pe cont propriu. Dar când Angela și prietena ei Katherine (nou-venita Olivia Marcum), dispar în pădure, doar pentru a se întoarce trei zile mai târziu fără a-și aminti ceea ce li s-a întâmplat. Ea declanșează un lanț de evenimente care îl vor forța pe Victor să se confrunte cu nadirul răului și , în teroarea și disperarea lui, caută singura persoană în viață care a mai asistat la ceva asemănător: Chris MacNeil.


Trailer la filmul Exorcistul: Cel care crede (2023) The Exorcist: Believer



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii