Header Ads Widget

Drive-Away Dolls (Film comedie 2023) Trailer și Detalii

Film comedie și acțiune "Drive-Away Dolls" 2023 cu actorii Matt Damon, Pedro Pascal și Margaret Qualley. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Drive-Away Dolls".


Despre filmul Drive-Away Dolls

Drive-Away Dolls este un film de comedie american din 2023 regizat de Ethan Coen. Coen a scris scenariul împreună cu soția sa Tricia Cooke; au produs, de asemenea, filmul împreună cu Robert Graf și Tim Bevan și Eric Fellner de la Working Title Films. În rolurile principale joacă actorii Margaret Qualley, Geraldine Viswanathan, Beanie Feldstein, Colman Domingo, Pedro Pascal, Bill Camp și Matt Damon.


Filmul de comedie și acțiune Drive-Away Dolls este produs de compania Working Title Films și urmează să fie lansat limitat în Statele Unite ale Americii de Focus Features pe 22 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul Drive-Away Dolls

Jamie regretă despărțirea ei de iubita ei, în timp ce Marian are nevoie să se relaxeze. În căutarea unui nou început, pornesc într-o călătorie neașteptată către Tallahassee, dar lucrurile se încurcă repede când se încrucișează cu un grup de criminali inepți.





Distribuție Actori în filmul Drive-Away Dolls

Margaret Qualley, Geraldine Viswanathan, Bill Camp, Colman Domingo, Beanie Feldstein, Matt Damon, Pedro Pascal, Annie Gonzalez, Joey Slotnick, Angelo Maldonado Jr., Finn David, Connie Jackson, Abby Hilden, Michael Worden, Daniel Johnson, Terri Middleton, Micaela Minner, Phil McFall, Ellen Kotzin, Michael Edelstein, Sullivan David, Haley Holmes, Phil Nardozzi, Andee O'Brien, Savanna Ziegler, John Menchion, Patrick Raffaele, Fatima Fine

Regizor
Ethan Coen

Scenarist
Ethan Coen, Tricia Cooke

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
22 septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Drive-Away Dolls titlul original, Drive-Away Dolls titlul în România

Este filmul Drive-Away Dolls pe Netflix?

Din păcate filmul Drive-Away Dolls încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Drive-Away Dolls

Scrisă de Ethan Coen și Tricia Cooke, această comedie o urmărește pe Jamie, un spirit liber dezinhibat care se plânge de încă o despărțire de o iubită, la prietena ei Marian, care are nevoie disperată să se relaxeze. În căutarea unui nou început, cei doi pornesc într-o excursie improvizată către Tallahassee, dar lucrurile se încurcă repede când se încrucișează pe drum cu un grup de criminali inepți. Regizat de Ethan Coen.


Trailer la filmul Drive-Away Dolls (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii